Κοκκινάκης για Survivor 4: «Aν έβαζαν τις πρώην σου Σπαλιάρα, ακόμα θα παίζαμε!»

Έγινε viral η ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοκκινάκης για Survivor 4: «Aν έβαζαν τις πρώην σου Σπαλιάρα, ακόμα θα παίζαμε!»

Μπορεί και ο Κώστας Κοκκινάκης με τον Γιάννη Σπαλιάρα να είχαν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα όταν συμμετείχαν στο Survivor, ωστόσο πλέον είναι καλοί φίλοι. Μάλιστα, με αφορμή την είσοδο του πρώην της Μαριαλένας στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του 4ου κύκλου, έκανε μια ανάρτηση έπος.

Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες είναι φανατικοί του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα, αφού ο νέος κύκλος έχει πολύ ψωμί για σχόλια και αυτό γιατί έχει καταφέρει να γίνει περισσότερο... ριάλιτι.

Χθες λοιπόν, είδαμε να φτάνει στο νησί της Μπλε ομάδας ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και μάλιστα, με το που χαιρέτησε και τους 3 νέους παίκτες εκείνη εξαφανίστηκε.

Ο Κώστας Κοκκινάκης που έβλεπε εκείνη την ώρα το επεισόδιο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Φαντάσου Γιάννη Σπαλιάρα να έβαζαν τις πρώην σου, ακόμα θα παίζαμε!!!».

Κοκκινάκης για Survivor 4 και πρώην Σπαλιάρα

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next

Χαμό έχει προκαλέσει η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου ή Μισθοφόρου έτσι όπως όλοι τον ξέρουμε στο Thank you Next αναφορικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του Survivor και είχαν συζητηθεί αρκετά λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα ενώ και οι δύο είχαν καταφέρει να παραμείνουν αρκετό καιρό στο νησί.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, όμως οι δύο πρώην συμπαίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί έξω μαζί.

Αυτήν την φορά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος -που φημολογείται ότι μπορεί να ξανά μπει στο Survivor- θέλησε να μοιραστεί μια δική του ιστορία στην πολυσυζυτημένη και αγαπημένη ομάδα στο Facebook «Thank you Next», μια σελίδα στην οποία μπορείς να περιγράψεις τον λόγο που έδωσες ή δέχτηκες.. άκυρο!

Έτσι, ο Κώστας έγραψε: «TYN (Thank You Next) γιατί έλεγε πως είχε χαλάσει για μένα 100 ευρώ σε sms και αυτή ψήφιζε τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο post απέσπασε σε μόλις λεπτά αμέτρητα likes και σχόλια!

Αυτό είναι το TYN του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ανάρτηση του Μισθοφόρου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next