Survivor 4: Κόρο για Ανθή - «Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε από αυτό το παράσιτο είναι να το ψηφίσουμε να φύγει»

Την «έθαψαν» μαζί με τον Ασημακόπουλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κόρο για Ανθή - «Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε από αυτό το παράσιτο είναι να το ψηφίσουμε να φύγει»

Τα φτυάρια έβγαλαν ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο μετά την επιστροφή τους στην καλύβα, αναφέροντας πως ο μόνος τρόπος να νικάνε είναι μόνο εάν αποχωρήσει η Ανθή.

Οι δυο παίκτες των Κόκκινων έχουν αναφέρει αμέτρητες φορές την.. εμπάθεια που έχουν προς την δημοσιογράφο της ομάδας, τονίζοντας πως δεν συμβάλλει ούτε στην καλύβα αλλά ούτε και αγωνιστικά.

Survivor 4: σπόντες Κόρο για Ανθή

Μετά την απόφαση της Ανθής να μην παίξει στον σημερινό αγώνα ασυλίας, το κλίμα στην ομάδα ήταν αρκετά έντονο, με τον Τζέιμς μάλιστα να κάνει λόγο για ασέβεια.

Αφού επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κόρο, σχολιάζοντας αυτή της απόφαση, δήλωσαν πως ήταν πιο πιθανό να μην συμμετείχε λόγω της λάσπης, παρά για το κοινό καλό της ομάδας.

Χαρακτηρισμοί φυσικά όπως «παράσιτο» και «χαρούμενο σπίτι στο λιβάδι» δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ ανέφεραν για ακόμη μια φορά πόσο δεν συνεισφέρει στην ομάδα.

Survivor 4: Σύσσωμο το Twitter ζητά από την Ανθή να αποχωρήσει - «Διώξτε την, δεν πάει άλλο!!»

Η Ανθή είναι αναντίρρητα η παίκτρια που έχει σχολιαστεί περισσότερο από όλους στο Survivor, με τους χρήστες του Twitter να ζητούν απεγνωσμένα να φύγει από το παιχνίδι.

Μπορεί η δημοσιογράφος των Κόκκινων να έχει οριστεί υποψήφια προς αποχώρηση κάθε φορά που η ομάδα της χάνει την ασυλία, όπως και αυτήν την φορά, όμως έχει παραμείνει στο παιχνίδι, με τον πατέρα της, σύμφωνα πάντα με τον Τριαντάφυλλο, να ευθύνεται για αυτό.

Φυσικά, οι τηλεθεατές και συγκεκριμένα οι αγαπημένοι μας χρήστες του Twitter έχουν γίνει πια έξω φρενών με την παραμονή της στο παιχνίδι, μιας και η ίδια ούτε συμβάλλει καθόλου στην ομάδα αλλά ούτε και φέρνει ποτέ νίκες.

Η ίδια μάλιστα στον σημερινό αγώνα ασυλίας, αποφάσισε να.. κάνει το χατίρι όλων και να μείνει εκτός παιχνιδιού, με τους τουιτεράδες από την μια να χαίρονται, από την άλλη όμως να οργίζονται ακόμα περισσότερο με την αδράνεια και απραξία της.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

 Survivor 4 ανθή σαλαγκούδη twitter αναρτήσεις

 Survivor 4 σαλαγκούδη twitter

 Survivor 4 ανθή twitter

 Survivor 4 ανθή σαλαγκούδη twitter