Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια σε νέο παιχνίδι στον ΣΚΑΙ

Το Survivor της άνοιξε τον δρόμο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια σε νέο παιχνίδι στον ΣΚΑΙ

Της αποκαλύψεως σήμερα όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη! Μετά την αποχώρησή της από το Survivor το όνομά της φιγουράρει σε όλες τις εκπομπές.

Στο Ευτυχείτε, μάλιστα, του OPEN, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε τα επαγγελματικά πλάνα της Ανθής μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη στον ΣΚΑΙ

"Πριν από ένα μήνα είχαμε πει ότι η Ανθή πριν φύγει είχε μιλήσει με την Ατζούν Μίντια και είχαν συμφωνήσει ότι γυρνώντας θα φρόντιζαν να τρέξουν μια μεσημεριανή καλοκαίρι εκπομπή είτε αυτή ήταν καθημερινή είτε Σαββατοκύριακο. Η εξέλιξη η καινούργια είναι ότι η Ανθή ερχόμενη εδώ θα κάνει την καραντίνα της και θα ξανακάνει μία μεγάλη κουβέντα για να κάνει όμως ή Σαββατοκύριακο μεσημέρι ή καθημερινό παιχνίδι όμως, το καλοκαίρι. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα σε στούντιο, κορωνοϊού επιτρέποντος. Παρόμοιο με το my man can.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

"Να πω κάτι παιδιά το οποίο νομίζω είναι λίγο σοβαρό. Διάβασα το instagram της Ανθής υπάρχουν ευθείες απειλές για την ζωή της, δεν σας κάνω πλάκα. Έγινε αναφορά στις συγκεκριμένες διευθύνσεις στο instagram και επίσης το χυδαιότερο όλων. Εμπλέκουν τις πρόσφατες εξελίξεις. Υπάρχουν πράγματα που συνδυάζουν τα πολιτικά με αυτό που έγινε με την Ανθή στο Survivor", είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.