Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Περικλής Κονδυλάτος: Κατακεραύνωσε την Σαλαγκούδη - «Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις;»

«Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς;»

Περικλής Κονδυλάτος: Κατακεραύνωσε την Σαλαγκούδη - «Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις;»
Reality 26.02.2021 17:37
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Δεν έχει τέλος η «κόντρα» μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και της Ανθής Σαλαγκούδη οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμία επαφή ενώ στο Survivor είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Ο σχεδιαστής απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor, στις οποίες ανέφερε πως της λείπει ο Περικλής.

«Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς; Δηλαδή ειλικρινά… Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις; Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, εμείς δε μιλούσαμε γιατί δε μου μιλούσες. Μην πέφτεις από τα σύννεφα ok;». είπε ο Περικλής στο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

σαλακούδη κονδυλάτος κόντρα

Ο Περικλής Κονδυλάτος πετσοκόβει ξανά την Ανθή Σαλαγκούδη - Νέα ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την χθεσινή επική ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη, σήμερα, μια μέρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor επέστρεψε με μια ακόμη καλύτερη!

«Μια νέα ελπίδα για την κόκκινη ομάδα. Αν και είμαι έξω, η καρδιά μου είναι μαζί σας. Κάθε παιχνίδι μπορεί τώρα να είναι δικό σας. Επειδή όλοι οι παίκτες της ομάδας έχουν έναν σαφή στόχο και στόχο στο γιατί βρίσκονται εκεί: Να δώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να καταλάβουν καθαρά ότι η παρουσία τους πρέπει να είναι ίση με μια συγκεκριμένη προσπάθεια και δράση, όχι μόνο να περιπλανιούνται εδώ και εκεί, γιατί όλοι έχουν: Φιλότιμο. Κόκκινη ομάδα σ’ αγαπώ!!!!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

"Η Ανθή μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"

Ο Περικλής Κονδυλάτος λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - συνδέθηκε μέσω skype το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it και μίλησε φυσικά για την συμμετοχή του στο Survivor!

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και ξέσπασε σε κλάματα για όσα έγιναν με τον Τριαντάφυλλο, αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη, που φαινόταν να ήταν κοντά του μέχρι και λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

"Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε, σε κάποια άλλη πάλι καθόλου. Την ώρα που τα κάνει δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει δικός της θέμα. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, να της χαϊδέψω τα μαλλιά. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί πως κάποιες φορές λειτουργεί σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ήταν μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει μοιρολάτρης.", είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια σε νέο παιχνίδι στον ΣΚΑΙ

Ανθή Σαλαγκούδη: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Share