Survivor 4: Λιβάνης για Μαριαλένα - «Χαίρομαι πολύ για εκείνη»

Ψυχρές οι δηλώσεις του μετά τον ερχομό του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Λιβάνης για Μαριαλένα - «Χαίρομαι πολύ για εκείνη»

Την προηγούμενη Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor 4 προκαλώντας ένα κανονικό σοκ στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είδε ξαφνικά τον πρώην της να περπατάει στην παραλία. Ο νυν σύντροφος της γυμνάστριας, Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη Μαριαλένα και τόνισε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στη Real πως κάνουν παρέα και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους αν και από τις συζητήσεις που έχουμε ακούσει από τους παίκτες του Survivor καταλαβαίνουμε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ φρέσκο, αφού τα έφτιαξαν λίγο καιρό πριν μπει η Μαριαλένα στο παιχνίδι.

Survivor Μαριαλένα Σάκης

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για τη Μαριαλένα και το Survivor

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης χωρίς να πάρει θέση στο γεγονός ότι στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκε και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - αποκλειστικό: Δεύτερος καυγάς με Μαριαλένα και παραγωγή - Την εξαφάνισαν από το επεισόδιο

Όπως πρώτοι σας γράψαμε πριν από λίγες ώρες στο Youweekly.gr η ψυχολογία της Μαριαλένας μετά την προσθήκη του πρώην της, Σάκη Κατσούλη, στο Survivor είναι πολύ άσχημη και απείλησε την παραγωγή πως θα αποχωρήσει μετά από αυτό που της έκαναν!

Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε θα είναι η απόλυτη καταστροφή για τον Ατζούν που εσκεμμένα τους έφερε κοντά, αν και ποτέ δεν θα καταλάβω τον λόγο αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι ήδη υψηλά! Τέλος πάντων...

Μαριαλένα Survivor Κατσούλης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαριαλένα είχε χοντρό καυγά με την παραγωγή για δεύτερη φορά μετά την είσοδο του Σάκη και της Χριστίνας γιατί δεν μπορούσε με τίποτα να συνειδητοποιήσει αυτό που πάει να στηθεί πάνω στην πλάτη της και πάνω στα συναισθήματά της!

Ζήτησε να μιλήσει με άτομο της παραγωγής και του ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που προσπαθήσουν να πουλήσουν όλο αυτό για να έχουν εκείνοι κάποιο όφελος θα τους τρέξει με άλλα μέσα και τρόπους όταν βγει από το παιχνίδι!

Η Μαριαλένα σκέφτηκε να φύγει, ναι! Η αρχική της σκέψη ήταν να μαζέψει τα πράγματά της και να αποδεσμευτεί από όλο αυτό εφόσον δεν ένιωθε καλά αλλά μετά, που το ξανά είδε λίγο το πράγμα, θεώρησε αδικία να αφήσει κάτι για το οποίο κόπιασε τόσο πολύ! Κι επειδή δεν ήθελε να την περνάνε και για χαζή τους είπε ή δεν δίνετε μεγάλη προβολή σε αυτό ή φεύγω και τα λέμε έξω...

Κι αν αναρωτιέστε ποιανού η πλευρά πέρασε... Σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά το αλά Power of love που είδαμε την Κυριακή κάπου χάθηκε. Ούτε πλάνο πάνω στην Μαριαλένα, ούτε λόγος για πρώην και νυν και τα σχετικά...

Ε ρε Ατζούν, δεν μπορούσες να τα σκεφτείς και όλα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor Spoils!