Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Μπλε ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Νέος μήνας, νέο επεισόδιο Survivor και πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα 1/3, δηλαδή πόσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει αυτό; Ποια ομάδα να κερδίζει άραγε; Μπλε ή Κόκκινοι;

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ παρακολουθήσαμε - όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει από νωρίς την Κυριακή - την Κόκκινη ομάδα να σπάει τα σερί νικών που έκαναν οι Μπλε την προηγούμενη και να παίρνει το έπαθλο φαγητού που ήταν λαχταριστές μπριζόλες. Ευτυχώς και λίγο κρέας βρε παιδάκι μου, να στυλωθούν!

Ντάξει, αν με ρωτάτε αναμενόμενη νίκη από την στιγμή που έφυγε η Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν ένα σίγουρο μείον δυο στα αγωνίσματα. Οι Κόκκινοι πήγαν ξεκάθαρα με άλλη ψυχολογία εν αντίθεση με τους Μπλε που έριξαν έναν καυγά άλλο πράγματα στην καλύβα πριν τον στίβο μάχης.

Ντάξει, αν με ρωτάτε κι αυτό αναμενόμενο ήταν αφού γενικά το κλίμα στους Μπλε κάθε άλλο παρά καλό το λες...

Τέλος πάντων, ότι έγινε εχθές έγινε και σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα! Όχι και τόσο καλή ξανά για τους Μπλε. Όπως βλέπουμε και στο trailer, η υποομάδα των Μπλε, αυτή του Τζέιμς Καφετζή, αρχίζει να σπάει αφού η Άννα Μαρία κατηγορείται ξανά - από την Χριστίνα όμως αυτή την φορά - πως δεν βάζει ισόποσες μερίδες φαγητού στα πιάτα, και κανείς δεν την υπερασπίζεται!

Survivor 4 spoiler 1/3 ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας

Αυτό, πιστεύω, θα είναι η αρχή του τέλους για την σχέση των Μπλε, αφού η Άννα Μαρία κάτι μου λέει πως θα αρχίσει να απομακρύνεται και ειδικά από τον Νίκο Μπάρτζη.

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 1/3 αγώνα ασυλίας στο Survivor

Και πάμε τώρα στο πιο κομβικό σημείο, τη νίκη στο σημερινό αγώνα! Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο και για τις δυο ομάδες και στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι για τους Μπλε η ήττα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η ιστορία έχει δείξει πως όταν χάνουν ασυλία "σφάζονται" αλλά αυτοί είναι ήδη σφαγμένοι από εχθές, οπότε φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν πρέπει να βγάλουν προτεινόμενους προς αποχώρηση;

Σας είπαμε ότι θα επανέλθουμε με ανανεωμένο spoil και το κάναμε πράξη! Νικητές της πρώτης ασυλίας θα είναι και πάλι οι Κόκκινοι, γεγονός που θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στην Μπλε ομάδα.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!