Survivor 4: Καλίδης, Μαριαλένα και Άννα Μαρία απομακρύνονται από τον Τζέιμς

Δημιουργείτε και τρίτη υποομάδα στους Μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Καλίδης, Μαριαλένα και Άννα Μαρία απομακρύνονται από τον Τζέιμς

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε για ακόμα μια φορά τις ισορροπίες να διαταράσσονται ειδικά στην Μπλε ομάδα. Η κίνηση του Τζέιμς να πάρει πρωτοβουλία και να προτείνει στον Κρις και τον Αλέξη να ενώσουν ξανά τις προμήθειες έφερε αντιδράσεις στην υποομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης απευθείας συγκέντρωσε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία εξαρχής είχε ταχθεί στο πλευρό του Τζέιμς, και τους εξέφρασε πως ο Τζέιμς ουσιαστικά ήταν σα να τους πρόδωσε για να βγει αυτός καλός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έχει ηγετικές τάσεις.

Αλλάζουν στρατόπεδο Καλίδης και Μαριαλένα στο Survivor

Survivor  Τζέιμς

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ενδέχεται να δούμε την Μπλε ομάδα να καταρρέει εντελώς! Η αρχή θα γίνει στο χθεσινό επεισόδιο με την Άννα Μαρία να απομακρύνεται σιγά σιγά από την υποομάδα της που δεν θα την προστατεύσει από τις κατηγορίες της Χριστίνας.

Δεν θα μας παραξενέψει αν στο μέλλον δούμε η Μπλε ομάδα να σπάει σε τρεις υποομάδες, στου Αλέξη και του Τζέιμς και στη νέα που θα περιλαμβάνεται από την Άννα Μαρία, την Μαριαλένα και σίγουρα τον Πάνο Καλίδη.

Ποιο χάλια τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν σε αυτή την πλευρά του νησιού! Όχι τίποτα άλλο αλλά όλο αυτό τους επηρεάζει και στα αγωνίσματα και χάνουν τον ένα στίβο μάχης μετά τον άλλον (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 1/3).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!