Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά»

«Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι παραπάνω»

Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά»
Reality 01.03.2021 13:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για την σχέση ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία θα απογοητευτεί πολύ μαζί του όπως είδαμε στο σημερινό trailer.

«Κυρίως ο Άλεξ και ο James με ρωτούσαν τι λέει ο κόσμος έξω. Εγώ δεν τους είπα κάτι, γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς», ανέφερε αρχικά για τους δυο παίκτες που τα έκαναν όλα μπάχαλο και χθες 28/2.

Τι ισχύει για Μπάρτζη και Βέλλη; «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πέρα από το φιλικό. Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι παραπάνω, ως εξωτερικός παρατηρητής»

Survivor 4 - Μακρόπουλος: "Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ"

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στο Love it, o Δημήτρης Μακρόπουλος, ο, επίσης, πρώην παίκτης του Survivor παρευρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μετέφερε πως έβλεπε εκείνος την κατάσταση τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην δική του.

"Εγώ έβλεπα τον Περικλή και την Ανθή πως ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Γενικά από την κόκκινη ομάδα θεωρώ ότι ήταν τα δυο παιδιά που ήταν πιο κοντά μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ομάδα σε σχέση με τα δυο παιδιά. Ξαφνιάστηκα φουλ με την αντίδραση του Περικλή βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας δηλαδή κατεύθυνε όλη την ομάδα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος αλλά είναι καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και είναι καλός και στους στόχους. Αυτό που με παραξένευσε ήταν πως μερικές φορές έδινε κάποιες εντολές στο παιχνίδι.

Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ. Όσον αφορά την Άννα Μαρία εγώ είδα δυο παιδιά που ήταν κοντά αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το twitter αποθέωσε τον Μπόγδανο - «Επικό πετσόκομμα στον ΣαΝίκο! Προσκυνάω»

Survivor 4: Η Σοφία τραυματίστηκε ξανά και αποχωρεί οικειοθελώς;

Share