Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος η Καρολίνα

Έχει πάθει τράβηγμα στο πόδι και επισκέφθηκε τον γιατρό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος η Καρολίνα

Σοκ προκλήθηκε στην κόκκινη ομάδα λόγω της Καρολίνας Καλύβα, με την παίκτρια να τίθεται εκτός παιχνιδιού στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, με εντολή γιατρού και να αποτελεί μια μεγάλη απώλεια στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος σε λίγο καιρό θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συγκέντρωσε, όπως πάντα συμβαίνει, τις δύο ομάδες και θέλησε να μάθει τα νέα από τις παραλίες τους και, κάποια στιγμή, στράφηκε στο πλευρό της Καρολίνας, η οποία δεν φαινόταν καλά.

Survivor 4 Καρολίνα

Η ίδια, πράγματι, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα ασυλίας, αφού νιώθει ένα σφίξιμο και ο γιατρός της είπε, ότι δεν πρέπει να ρισκάρει περαιτέρω, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Καρολίνα στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Η Μαριάνθη πλησιάζει την Καρολίνα μετά την αποχώρηση της Ανθής

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άγιο Δομίνικο, με την Καρολίνα Καλύβα να μοιάζει αυτή την ώρα ως μια ηγέτιδα δύναμη στην κόκκινη ομάδα και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη να ετοιμάζεται να γίνει ξανά «κολλητή» της, μετά την άκρως επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Η εβδομάδα πέρασε με πολλές κόντρες στην παραλία των «Κόκκινων» στο Survivor, με τη Σοφία Μαργαρίτη και την υποπλοίαρχο να στέκονται στο πλευρό της παρουσιάστριας, ευελπιστώντας πως θα «πατούσαν» στη δημοτικότητα, που έμοιαζε να έχει ως δημοφιλέστερη παίκτρια προ μηνός, αλλά και τις τέσσερις φορές που είχε περάσει αλώβητη από υποψηφιότητα αποχώρησης. Η εξέλιξη της αποχώρησης της Σαλαγκούδη, όμως, άφησε «κόκκαλο» τις δύο παίκτριες.

Survivor Μαριάνθη Καρολίνα

Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι πως επιχειρούν… να τα μαζέψουν απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, με τους οποίους βρέθηκαν σε ουκ ολίγες αψιμαχίες την εβδομάδα, που πέρασε, δείχνοντας πως το μεταξύ τους σχίσμα ήταν μεγάλο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είναι μόνες τους και με ισχυρή πιθανότητα να ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να τους πλησιάσουν εκ νέου... διαβάστε τη συνέχεια για τη Μαριάνθη και την Καρολίνα στο Athensmagazine.gr