Έλενα Κρεμλίδου: «Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει»

«Είχα πάθει αφυδάτωση, ηλίαση, λιποθυμούσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Κρεμλίδου: «Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Έλενα Κρεμλίδου εισέβαλλε στο Καλό Μεσημέρακι, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4.

Η Μαριπόζα μέσα σε όλα αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της.

Έλενα Κρεμλίδου Survivor

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι λίγο την πλήρωσα. Η υγεία μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είχα πάθει αφυδάτωση, ηλίαση, λιποθυμούσα. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει. Ο Νίκος που με κατηγορούσε δεν ήρθε ποτέ να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί, απλά βγήκε στο συμβούλιο και τα είπε.

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι ευθύς άνθρωπος αλλά τελικά… Με την Ελευθερία πως να κάνεις υποομάδα και Βαλέρια; Γενικά γινόντουσαν παρεξηγήσεις. Όταν δεν είχαμε αγωνίσματα μαλώναμε. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι όταν η Ελευθερία δεν ήταν καλά την υποστήριζα χωρίς να παίρνω θέση και όταν εγώ πήγα στο νοσοκομείο πήγαινε και έλεγε ότι είπα εγώ πράγματα.

Ενώ αμέσως μετά δήλωσε πως πιστεύει ότι ο φετινός νικητής θα είναι ο Τζέιμς, καθώς τον θεωρεί πολύ έξυπνο.

Survivor 4: Η Κρεμλίδου μετά το παιχνίδι έπαθε εξωτερική ωτίτιδα

Η Έλενα Κρεμλίδου πήρε την μεγάλη απόφαση και πριν από μερικές μέρες αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 καθώς οι συνθήκες την είχαν εξαντλήσει και έχανε διαρκώς τις δυνάμεις της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί ούτε στην παραλία ούτε και στα αγωνίσματα.

Η ίδια από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μετά από το Survivor.

Έτσι, πριν από λίγο, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε πως επισκέφθηκε τον γιατρό της και διαγνώσθηκε με εξωτερική ωτίτιδα, κάτι που προφανώς ήρθε από τη συμμετοχή της στο Survivor 4 και τη διαρκή επαφή της με το νερό.

Ο γιατρός της έδωσε μία συγκεκριμένη αγωγή για να ακολουθήσει προκειμένου να την ξεπεράσει και εκείνη ανέβασε τη συνταγή στο Instagram!

Έλενα Κρεμλίδου πρόβλημα υγείας