Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Παύλο Γαλακτερό: «Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση»

H κίνηση του παίκτη που την έκανε να «λιώσει»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Παύλο Γαλακτερό: «Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πλέον είχε γίνει η μεγαλύτερη fan του Survivor αφού στο παιχνίδι βρίσκεται ο Παύλος Γαλακτερός γιός του αγαπημένου της Νάσου Γαλακτερού.

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, είδαμε τον παίκτη να αποκαλύπτει γιατί το ψευδώνυμο του είναι «Λος». Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, βγήκε από την μικρή του αδερφή η οποία δεν μπορούσε να πει ολόκληρο το όνομα του.

Αυτό συγκίνησε ιδιαίτερα την Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία έγραψε σε sotry της στο Instagram. “Α ρε Παύλο! Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και καταφέρνεις να με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση”. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η ίδια είχε κάνει δηλώσεις για την συμμετοχή του στο Survivor.

Δείτε την ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Survivor 4: Οι "τσαχπινιές" του Παύλου Γαλακτερού με την Νικολέτα

Αμοντάριστο υλικό από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, πρόβαλλε η εκπομπή Love it. Στην μια σκηνή λοιπόν που έδειξαν ήταν οι "τσαχπινιές" του Παύλου Γαλακτερού με την συμπαίκτρια του Νικολέτα Μαυρίδη.

Οι δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι σχετικά πολύ κοντά, καθώς μην ξεχνάμε πως μπήκαν μαζί στο παιχνίδι και ταξίδεψαν επίσης μαζί από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο.

Χθες λοιπόν, Παύλος και Νικολέτα, έκαναν αστεία στην καλύβα με τους συμπαίκτες τους να "πειράζουν" τον παίκτη, και τον Ντάφι να πετάει για ακόμη μια φορά απίστευτη ατάκα. Συγκεκριμένα, είπε οτι δεν είναι "Χάρι Πότερ", αλλά "Χάρι ποτέ".