Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler 8/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτός που παίρνει ατομική ασυλία

Με βάση ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό

Survivor 4 spoiler 8/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτός που παίρνει ατομική ασυλία
Reality 08.03.2021 20:15
Από Youweekly Team

Εντάξει, Youweekly.gr που πέφτει πάντα μέσα σε ότι κι αν λέει δεν είναι η εκπομπή Πρωινό για κανένα λόγο. Ίσα ίσα που λόγω των αποτυχημένων spoils που έδινε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές από το κοινό πως δεν είναι και τόσο έγκυρη πηγή για τα του Survivor τα κατεχόμενα.

Ωστόσο, εφόσον εκείνοι συνεχίζουν και αναφέρονται εμείς δεν έχουμε παρά να σας μεταδίδουμε όσα λέγονται καθημερινά, κρατώντας πάντα μια απόσταση - επιφύλαξη!

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor σήμερα 8/3

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, η αλλιώς Μισθοφόρος, που βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής Πρωινό για να σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μιας και έχει κι αυτός την δική του εμπειρία από εκεί, έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα όχι μόνο αυτού που παίρνει την ατομική ασυλία αλλά και αυτού που ψηφίζεται προς αποχώρηση!

Για την ακρίβεια, λοιπόν, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ την ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία και στον τάκο βγαίνει ο Νίκος Μπάρτζης!

«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το Youweekly.gr πέρα από το spoil που έχει δώσει από το πρωί για το ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό στίβο μάχης δεν έχει ακόμη καμία πληροφόρηση! Ωστόσο, μέσα στην ημέρα θα σας δώσουμε τα ονόματα γιατί αυτό κάνουμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και σήμερα.

Πάντως αν όντως βγει ο Μπάρτζης θα έχει ενδιαφέρον...

UPDATE!

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν! Βέλλη ατομική Μπάρτζης ο πρώτος που βγαίνει στον τάκο!

Μάλωσε η Μαριαλένα με την Άννα Μαρία Βέλλη

Δεν είναι μόνο ο νέος τσακωμός του Σάκη με τον Τζέιμς αλλά και εκείνος της Μαριαλένας με την Άννα Μαρία που έχει κάνει κόλαση το στρατόπεδο των μπλε στο Survivor!

Τα δύο κορίτσια από την πρώτη μέρα που βρέθηκαν στην ίδια ομάδα έγιναν κολλητές μέσα στο παιχνίδι! Έλεγαν τα μυστικά τους η μια στην άλλη, ενώ συχνά πυκνά έκραζαν από κοινού κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, όπως την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Σάκη μόλις εκείνος μπήκε στο παιχνίδι!

Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η Μαριάλενα, όπως ήταν λογικό, έχει έρθει κοντά με τον Σάκη και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Άννα Μαρία. Ειδικά κάποια λόγια που έβαλε ο Σάκης στην Μαριαλένα για την Άννα Μαρία, έκαναν την τελευταία να βγει από τα ρούχα της! Συγκεκριμένα ο Σάκης αποκάλυψε στην πρώην του πως η φίλη της έχει πολύ κακό όνομα έξω και πως θα είναι καλό για την ίδια να τραβηχτεί από δίπλα της! Και έτσι κι έγινε...

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Και δεύτερη παραβίαση κανόνων από τον Σάκη Κατσούλη

Survivor 4: Η επίπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί στα άτομα της παραγωγής

Share