Survivor 4: Tα έβαλε ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο - «Θα μπορούσες να μου το έχεις πει, έτσι κάνουν οι φίλοι»

«Κόρο και Κοψιδάς θα με βρουν απέναντί τους»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Tα έβαλε ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο - «Θα μπορούσες να μου το έχεις πει, έτσι κάνουν οι φίλοι»

Σε έναν άγριο καβγά προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κορόμι στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον πρώτο να ενοχλείται από το γεγονός, ότι τέθηκε στη διάθεση του κοινού και να «εκτοξεύει» κατηγορίες.

Ο «Κόρο» ήταν ο νικητής στην ατομική ασυλία, με τον ίδιο να αναφέρει μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους, ότι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με δική του επιλογή, είναι ο τραγουδιστής. Ο τελευταίος νευρίασε, θεωρώντας το ως «πισώπλατη μαχαιριά» και άρχισε να μιλά στον φίλο του για τις νέες συμμαχίες.

Συγκεκριμένα, του είπε πως εκείνος, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Καρολίνα Καλύβα έχουν δημιουργήσει μια τριάδα, που δρα ύπουλα και στοχεύει μέσω της συμμαχίας τους να φτάσει μέχρι τον τελικό. «Θα μπορούσες να μου το έχεις πει, έτσι κάνουν οι φίλοι», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος στον «Κόρο».

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Survivor 4: Οι Κόκκινοι στρέφονται εναντίον του Τριαντάφυλλου;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Τριαντάφυλλο να χτυπάει στο κεφάλι, να πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά από λίγο να επιστρέφει με κολάρο στο κεφάλι! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-5! Τι σημαίνει αυτό; Πως δύσκολα θα αγωνιστεί στα παιχνίδι της νέας εβδομάδα και σίγουρα σε εκείνο της Κυριακής αλλά και των δύο ασυλιών!

Από την πρώτη στιγμή που χτύπησε ο Ντάφυ οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον κράζουν χιουμοριστικά επειδή χτυπάει εύκολα και έγινε στόχος! Χιουμοριστικά όμως τώρα που η ομάδα κερδίζει ασυλίες. Τι θα γίνει όμως μόλις χαθεί ασυλία, τώρα που έφυγε και η Σοφία Μαργαρίτη;

Δηλαδή, σε χαμένη ασυλία θεωρείται δεδομένο πως θα βρεθεί στον τάκο! Όλη αυτή η γκρίνια γύρω από την υγειά του έχει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr