Survivor 4 Spoiler: Μετά τον Καλίδη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος;

Σε αναβρασμό η παραγωγή με τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler: Μετά τον Καλίδη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος;

Πριν από λίγες μέρες σας ανακοινώσαμε πως ο Πάνος Καλίδης αποχωρεί οριστικά από το Survivor και το νέο trailer του αποψινού επεισοδίου ήρθε για να μας επιβεβαιώσει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα αφού ακούγεται πως από το παιχνίδι θα αποχωρήσει και ο Τριαντάφυλλος.

Σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και ώρες πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει από τη κόκκινη ομάδα και να πάει στους μπλε. Αν δεν γίνει αυτό η παραγωγή θα το βρει μπροστά της και οι εξελίξεις δε θα είναι καθόλου καλές για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού και η ενδεχόμενη αποχώρησή του θα προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια.

Τριαντάφυλλος αποχώρηση

Ο Πάνος Καλίδης αποτελεί παρελθόν και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να μετακομίσει ο Ντάφυ στους μπλε! Θα πάρει την μεγάλη απόφαση ωστόσο η παραγωγή; Έχουμε και λέμε λοιπόν! Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Τριαντάφυλλου έχουν αποκαλύψει πως ο Ντάφυ αν φτάσει στα όριά του θα αποχωρήσει... διαβάστε τη συνέχεια για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram