Survivor 4 trailer 15/3: Δεν έχει σταματημό ο Κόρο! Μετά τον Ντάφυ επιτίθεται άσχημα και στη Μαριάνθη

"Λες ψέματα μπροστά στα μούτρα μου"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 15/3: Δεν έχει σταματημό ο Κόρο! Μετά τον Ντάφυ επιτίθεται άσχημα και στη Μαριάνθη

Μεγάλες φουρτούνες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου! Σήμερα 15/3 τα κάναμε ανάποδα! Σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν κυκλοφορήσει το trailer για αποψινό επεισόδιο του Survivor αλλά μιας και τώρα το έχουμε στα χέρια μας πάμε να το αναλύσουμε λίγο, κλασικά, αν και δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που ήδη σας έχουμε πει.

Η παραλία των Κόκκινων είναι ηφαίστειο ενεργό και δεν αργεί η μέρα που θα γίνει το μεγάλο "μπαμ" και θα καούν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εκεί μέσα! Πέρα όσων έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο σήμερα θα δούμε την ομάδα των Κόκκινων και συγκεκριμένα τον Κόρο να βγαίνει μπροστά στη Μαριάνθη, σαν εκπρόσωπος όλης της ομάδας και να της κάνει ανοιχτή επίθεση (αχ, βρε Κόρο και σε συμπαθούσα, και δίκιο να έχεις με τα νεύρα και τις φωνές σου το χάνεις όλο...).

Όλο αυτό, βέβαια, είναι η συνέχεια από τον χθεσινό καυγά Καρολίνας - Μαριάνθης.

Ο στίβος μάχης τα κλασικά μην τα λέμε και τα ξαναλέμε, θα βρέξει κιόλας αν είδα καλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και θα κάνει πιο δύσκολη την όλη φάση. Στο trailer επίσης, φαίνεται από τους πανηγυρισμούς πως και οι δυο ομάδες παίζουν οριακά στον πόντο, το λέμε χωρίς να έχουμε κάποια πληροφόρηση για σκορ, απλά ότι βλέπουμε.

Το σημερινό 15/3 trailer του Survivor