Survivor 4: Ταβλαδάκης για Καλίδη - «Είσαι μαχητής»

Το μήνυμα υποστήριξης μετά την αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ταβλαδάκης για Καλίδη - «Είσαι μαχητής»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Ταβλαδάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης στον Πάνο Καλίδη ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του.

Ο πρώην παίκτης των Μπλε, έχοντας γυρίσει στην Αθήνα, αποφάσισε να δει το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, να δείξει την υποστήριξή του στον καλό του φίλο με τον οποίο μάλιστα είχαν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες και έκαναν παρέα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη για τον Πάνο Καλίδη

«Είσαι μεγάλος μαχητής αγόρι μου, τους έχεις κάνει όλους περήφανους μη μασάς», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Survivor 4 Ταβλαδάκης Καλίδης

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη μετά την αποχώρησή του

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 αλλά και κάποιες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, από την οποία έχουν αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, ο Γιώργος Ταβλαδάκης έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την εμπειρία που έζησε.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης εξήγησε πως από τη μία δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο του αλλά από την άλλη αποκόμισε φοβερές εμπειρίες και έχει κερδίσει πολλά. Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τον κόσμο που του έστειλε θετικά μηνύματα αλλά και όσους του έστειλαν αρνητικά.

«Χθες το πρωί επέστρεψα στην πατρίδα μου έχοντας στις αποσκευές μου ανάμεικτα συναισθήματα... Είδα πολλά μηνύματα και ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους προς το παρόν. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους έγραψαν έναν καλό λόγο για μένα αλλά και όσους έγραψαν αρνητικό, θα σας πω απλά να σας έχει όλους ο Θεός καλά.

Δεν κατάφερα το στόχο μου αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να φροντίζετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν πραγματικά. Love you all», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Ταβλαδάκης ανάρτηση Survivor