Survivor 4 trailer 17/3: Σφαγή και στους Μπλε! Εκτός ορίων οι σχέσεις Ελευθερίου - Τζέιμς

"Θέλουν πάντα να φαίνονται τα θύματα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 17/3: Σφαγή και στους Μπλε! Εκτός ορίων οι σχέσεις Ελευθερίου - Τζέιμς

Άργησε λιγουλάκι σήμερα 17/3 να δοθεί το trailer του Survivor από τον ΣΚΑΙ, αλλά το Youweekly.gr κλασικά το έχει πρώτο στις 10:02 ακριβώς, όπως πρώτο είχε σήμερα και το spoil για το ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο!

Μετά την σφαγή που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες στην καλύβα των Κόκκινων με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο - είναι και προτεινόμενος προς αποχώρηση, ψηφίστε εδώ αν θέλετε να παραμείνει -, έρχονται και φουρτούνες όπως φαίνεται στην παραλία των Μπλε. Μεγάλες φουρτούνες με πρωταγωνιστές φυσικά την παρέα των τριών Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζη.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω, το τρίδυμο φωτιά προσπαθεί σιγά σιγά να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες τους. Κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό από ότι φαίνεται από την άλλη υποομάδα.

Τέλος πάντων, αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα και παραπάνω σας αποκαλύψαμε ποιοι κερδίζουν! Ο στίβος μάχης θα είναι αρκετά δύσκολος σήμερα, υπάρχει πολύ λάσπη και ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα στοιχεία σε ένα αγώνισμα. Η ταχύτητα που απαιτείται σε συνδυασμό με τα εμπόδια το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ελπίζουμε σήμερα να μην υπάρξουν τραυματισμοί γιατί η ιστορία έχει δείξει πως δεν σηκώνουν "άγριες συνθήκες" οι φετινοί συμμετέχοντες.

Σε λίγο θα έχουμε και το spoil για το ποιος παίκτης αποχωρεί! Συντονιστείτε στο Youweekly.gr, μέχρι τότε...

Δείτε το σημερινό 17/3 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!