Survivor 4: Η νέα μακροσκελής ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη βάζει στην θέση τους πολλά πράγματα

"Δεν μπήκα ποτέ διαβασμένος όπως λένε όλοι γιατί πολύ απλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η νέα μακροσκελής ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη βάζει στην θέση τους πολλά πράγματα

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για την συμμετοχή του Γιώργου Ταβλαδάκη στο Survivor. Μπορεί να μπήκε κοντά στους 3 μήνες στο παιχνίδι κι ενώ δεν έκατσε πολύ το κοινό έδειξε να μην τον συμπαθεί ιδιαίτερα.

Σήμερα, αρκετές μέρες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να ξεκαθαρίσει τρία συγκεκριμένα θέματα.

Το story του Γιώργου Ταβλαδάκη για το Survivor

"Καλημέρα σε όλους, επειδή με ρωτάτε πολλοί για τρία πράγματα συγκεκριμένα θα ήθελα να τα ξεκαθαρίσω για να μην πιστεύει κάποιος το αντίθετο... Το πρώτο είναι ότι ουδέποτε δήλωσα "δημόσιες σχέσεις" γιατί ουδέποτε έκανα...Αυτό που είχα δηλώσει ήταν υπάλληλος σε χώρο εστίασης και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί γράφτηκε κάτι άλλο και άσχετο...

Δεύτερον, δεν μπήκα ποτέ διαβασμένος όπως λένε όλοι γιατί πολύ απλά έφτασα στον Άγιο Δομίνικο μια μέρα μετά την Καρολίνα και τον Παύλο και τον Δημήτρη. Έμεινα 23 μέρες στο ξενοδοχείο κλεισμένος με τον Παύλο σε πλήρη απομόνωση, χωρίς κινητό χωρίς καμία επαφή με έξω και προφανώς χωρίς να ξέρω τι γίνεται στο παιχνίδι.

Και το τρίτο και σημαντικότερο επειδή ποτέ δεν μου άρεσε η βία κι επειδή ο Τζέιμς είπε κάτι πολύ βαρύ που εξαγρίωσε τον Σάκη και που θα εξαγρίωνε τον κάθε άνθρωπο αλλά αντικαταστάθηκε με ένα απλό μπιπ μπήκα στη μέση με μοναδική πρόθεση να αποτρέψω κάτι χειρότερο από φωνές.

Τέλος ουδέποτε ο Σάκης η οποιδήποτε άλλο παιδί ακούμπησε έστω και με το δάχτυλο κάποιον. Μονάχα εγώ αγκάλιασα το Νίκο σε τελείως ήρεμο και φιλικό πάντα πλαίσιο."

Ταβλαδάκης instagram

Ταβλαδάκης Survivor

Ταβλαδάκης Γιώργος παιχνίδι Survivor

Η ανάρτησή του για τον Παύλο Γαλακτερό

«Παιδί με αρχές από σπίτι, φίλος καλός και ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Σε περιμένω φιλαράκι μου να κάνουμε όση παρέα και όσα ταξίδια θέλεις»,έγραψε σε insta story.

Γιώργος Ταβλαδάκης για Παύλο Γαλακτερό Survivor 4