Survivor 4: Συναντήθηκαν πίσω στην Ελλάδα Καλίδης και Μαριπόζα

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Συναντήθηκαν πίσω στην Ελλάδα Καλίδης και Μαριπόζα

Μπορεί ο Πάνος Καλίδης και η Μαριπόζα να έφυγαν από το Survivor 4, ωστόσο συναντήθηκαν πίσω στην Ελλάδα, μάλιστα πόζαραν και μαζί για μια φωτογραφία στο Instagram.

Οι δυο πρώην συμπαίκτες της Μπλε ομάδας τα πήγαιναν καλά και δεν είχαν καμία κόντρα ούτε και κανένα τσακωμό. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν για να θυμηθούν τα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μάλιστα, δημοσίευσε τη φωτογραφία που τράβηξαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο Πάνος Καλίδης ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τις παλιές συνήθειες την έκανε repost.

Survivor 4 Καλίδης Μαριπόζα

Survivor 4 - Καλίδης: «Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor και μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

O αγαπημένος τραγουδιστής, αποχώρησε οικειοθελώς την περασμένη Κυριακή από το παιχνίδι καθώς δεν άντεξε τις συνθήκες. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του παραδέχθηκε πως αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του θα το είχε κάνει.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν», είπε ο τραγουδιστής.

Πάνος Καλίδης Survivor

«Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ… Και όντως μια καρύδα τρώγαμε. Οι αεροσυνοδοί μου φέρανε δυο σακουλίτσες και κάτι σοκολατάκια. Και τους λέω γιατί δυο και μου απαντάνε: Πάρε πάρε εσείς πεινάγατε», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του.