Survivor - Λέαννα Μαρκόγλου για την συμμετοχή του Καλίδη: «Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει...»

«Έκλαιγα πάρα πολύ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - Λέαννα Μαρκόγλου για την συμμετοχή του Καλίδη: «Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει...»

Το απόγευμα της Κυριακής, η Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για τη συμμετοχή του συζύγου της, Πάνου Καλίδη, στο Survivor.

Η πανέμορφη μακιγιέζ χρησιμοποίησε ως μοντέλο τη Μαρία Σολωμού προκειμένου να δείξει στις μακιγιάζ με χρώμα, ιδανικό για την εποχή.

Survivor - Λέαννα Μαρκόγλου για την συμμετοχή του Καλίδη

Την ίδια στιγμή, η Λεάννα μίλησε για τον σύζυγο της, Πάνο Καλίδη, αλλά και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν τον έβλεπα έκλαιγα πάρα πολύ, από συγκίνηση. Έκλαιγε κι αυτός.

Ο Πάνος δεν κλαίει γενικά εύκολα, αλλά στο παιχνίδια έκλαψε πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι θα αποχωρήσει. Είναι πολύ ευαίσθητος για όσους δεν τον ξέρουν και εννοείται, είμαι περήφανη για εκείνον».

Η Λεάννα που τον υποδέχτηκε με έναν υπέροχο τρόπο αμέσως μετά αποκάλυψε «Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει: "Έκανα κι ένα ραντεβού με την παραγωγή", Εγώ δεν το σχολίασα καν. Το βράδυ που κοιμηθήκανε τα παιδιά μου λέει: "Μάλλον θα πάω"».

H ίδια ξεκαθάρισε αν ο σύζυγος της γνώρισε τη Μαριαλένα και τον Σάκη, καθώς είχε γίνει ντόρος σχετικά με αυτό. «Τη Μαριαλένα δεν την ξέρω, ούτε o Πάνος. Τον Σάκη δεν τον ήξερε ο Πάνος, απλά ο στυλίστας του έπαιρνε ρούχα από το μαγαζί του Σάκη. Τον Γιώργο Λιβάνη, τη σχέση της Μαριαλένας, τον έβαφα εγώ. Έχουν σχέση τα παιδιά, είναι μαζί».

Λεάννα Μάρκογλου για Survivor 4: "Ο Πάνος μάλωσε με τον Άλεξ αλλά δεν το έδειξαν οι κάμερες"

Την στιγμή που ο Πάνος Καλίδης επιστρέφει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του από το Survivor - έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram μπορείτε να την δείτε εδώ - η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό κι αποκαλύπτει... πράγματα και θαύματα!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η make up artist μίλησε για τον καλό της στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μεταφέροντας και ένα παρασκήνιο από το νησί, κάτι που είχε συμβεί καιρό τώρα αλλά δεν είχε προβληθεί ποτέ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

"Έρχεται σήμερα το απόγευμα. Μιλήσαμε εχθές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις, ότι είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρο, υπήρχαν πολλοί τσακωμοί και ίντριγκες να το πούμε έτσι, δεν άντεξε ψυχολογικά.

Θεωρώ ότι έχει μαλώσει έντονα μέσα στο παιχνίδι με τον Άλεξ, απλά δεν παίχτηκε. Κάποια σκηνή που είχα δει εκεί τον είδα πρώτη φορά να έχει νεύρα, γενικά είναι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος.", είπε μεταξύ άλλων.