Γιώργος Λιάγκας: "Ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω όλη αυτή την παράσταση του Τριαντάφυλλου τουλάχιστον θλιβερή"

"Ένα reality παιχνίδι- ένα εθνικιστικό παραλήρημα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας:

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και όσα διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεις είναι η αλήθεια και οι πρωινές εκπομπές την Πέμπτη δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

Στην εκπομπή Πρωινό πριν προβληθεί ένα βίντεο με το τι έγινε εχθές, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και είπε στον αέρα: «Βγάζει τώρα ένα… δεν ξέρω αν πρέπει να το πω για ένα reality παιχνίδι- ένα εθνικιστικό παραλήρημα, όταν αφήνει αιχμές για την καταγωγή του Κόρομι, λέγοντας ότι είναι Ούγγρος».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, αρκετά ενοχλημένος από όσα είχε παρακολουθήσει, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ορθά κοφτά: «Ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω όλη αυτή την παράσταση του Τριαντάφυλλου τουλάχιστον θλιβερή. Είναι θλιβερή! Είναι γραφικότητες»!

Τρομερός τσακωμός στην παραλία μεταξύ Τζέιμς και Ντάφυ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το... ξέρετε πως πάει η παροιμία! Ένα μπάχαλο το... Survivor και η παραλία των κόκκινων και των μπλε με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς και τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα τα λόγια του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο, που αποθέωσε τον Σάκη Κατσούλη και έκραξε τον Τζέιμς δεν άρεσε σε εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη! Αμέσως ο Νίκος έκανε επίθεση στον Ντάφυ αλλά ο καυγάς δεν σταμάτησε εκεί! Όταν γύρισαν στη παραλία έγινε το "έλα να δεις"!

Ο Τζέιμς Καφετζής μόλις επέστρεψαν στην παραλία πήγε στους κόκκινους και μπροστά στον Τριαντάφυλλος είπε κατά λέξη: "Πως τον αντέχετε αυτό τον κωλοτούμπα και τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr