Survivor - Χάρης Γιακουμάτος: «Δυο κοπέλες τις είχε πάρει το κύμα και θα πνιγόντουσαν»

Το άγνωστο περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - Χάρης Γιακουμάτος: «Δυο κοπέλες τις είχε πάρει το κύμα και θα πνιγόντουσαν»

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μέσα σε όλα μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο Survivor 2.

Ο Χάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο παίκτριες είχαν παρασυρθεί από τη θάλασσα και δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν πίσω. Τότε ένας άλλος συμπαίκτης κολύμπησε μέχρι εκεί που ήταν και τις τράβηξε έξω.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ανέφερε τα ονόματα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήταν αυτός που βοήθησε τις δύο κοπέλες ενώ πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα ήθελε για νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Κοψιδά.

Survivor - Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψη

Οι δηλώσεις του Χάρη Γιακουμάτου

«Είναι πράγματα, σκηνικά που αν δεν παιχτούν δεν το καταλαβαίνεις. Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε. Δυο κοπέλες του Survivor τις είχε πάρει το κύμα, είχαν πάει πολύ μακριά, δεν μπορούσαν να βγουν και θα πνιγόντουσαν. Ένας παίκτης πήγε και τις έβγαλε. Δεν βγήκε ποτέ αυτό, δεν έπαιξε τρέιλερ, δεν έπαιξε τίποτα, να τον απογειώσεις αυτόν».

Ι.Μ.: Ήσουν εσύ αυτός;

Χ.Γ.: Δεν λέω ονόματα.

Π.Χ.: Ήταν κολυμβητής, οπότε θα μπορούσε να είναι. Νομίζω ότι ήταν εκείνος.

Χ.Γ.: Δεν λέω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα.

Ι.Μ.: Ήρωας! Αφανής, αλλά ήρωας!

Χάρης Γιακουμάτος για Survivor 4: «Ο Τζέιμς προσπαθεί με δολοπλοκίες να δημιουργήσει δική του ομάδα»

Ο Χάρης Γιακουμάτος, πρώην παίκτης του Survivor , βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Love It και μίλησε για τον νέο κύκλο που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, λόγω των τσακωμών και των έντονων χαρακτήρων των παικτών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε στο πλατό ο χθεσινός3/3 άσχημος καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς, Μαριαλένα, Σάκη και Νίκο, ο οποίος ξεπέρασε σε κάποια φάση τα όρια.

«Αυτό που έδειξε ο Τζέιμς είναι οτι πως τους έχει όλους, τα πιόνια του, αναλώσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κρατάει αυτά που του έχουν πει και τα χρησιμοποιεί εκείνη την ώρα για να τους χτυπήσει. Όπως χτύπησε εκείνη την ώρα άσχημα την Μαριαλένα», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.