Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση του μετά τις χθεσινοβραδινές αγκαλιές Μαριαλένας - Σάκη

Τι έχει να πει για τις αγκαλιές και τα φιλιά τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση του μετά τις χθεσινοβραδινές αγκαλιές Μαριαλένας - Σάκη

Την αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη περιμέναμε πως και πως μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά του Σάκη και της Μαριαλένας, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Το πρώην ζευγάρι έχει έρθει υπερβολικά κοντά και ειδικά μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων και οι δύο έχουν εκδηλώσει αρκετά τα συναισθήματα τους.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της, δήλωσε πως.. δεν παρεξηγεί τα όλα όσα βλέπει και πως πιστεύει σε αυτό που έχει με την Μαριαλένα. Το πρωί της Τρίτης, μέσα από το Ευτυχείτε, η ιδιοκτήτρια καφέ τον συνάντησε και τον ρώτησε σχετικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

«Σήμερα το πρωί έτυχε να περάσει από εδώ ο Γιώργος Λιβάνης. Εμείς τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα και είπε πως δεν το παρεξηγεί αυτό που βλέπει και πως γνωρίζει πολύ καλά τη Μαριαλένα, οπότε δεν θα έκανε κάτι που δε θα το ήξερε».

Πρωινό για Λιβάνη - Μαριαλένα - Σάκη: "Είναι ο κερατάς"

Πώς να μην κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης το Survivor 4 όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό; Μετά τα όσα είδαμε να συμβαίνουν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο με την Μαριαλένα και τον Σάκη η εκπομπή Πρωινό αφού έβγαλε την μητέρα της Μαριαλένας, η οποία ήταν και έξαλλη, παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιβάνη το οποίο έφερε πολλά σχόλια...

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Ο Γιώργος Λιβάνης μαθαίνω, επειδή έχουμε κοινούς φίλους, ότι δεν είναι χαρούμενος με αυτά που βλέπει. Θεωρεί ότι τα έχει ή δεν τα έχει η Μαριαλένα με τον Σάκη, ότι εκτίθεται. Γι’ αυτό και έχει εξαφανιστεί, γιατί τι να πει ο άνθρωπος»;

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη: «Κάνω μία πρόβλεψη. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, ο Σάκης δεν θα θέλει να δει τη Μαριαλένα».

Και λίγο πριν την εκπνοή της κουβέντας, ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Τώρα ο Λιβάνης πια παίρνει μια αρνητική δημοσιότητα, φαίνεται ότι είναι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, χωρίς να το έχει επιλέξει ο ίδιος.

Φαίη Σκορδά: Όχι το τρίτο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είναι ο κερατάς.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν ήθελα να το πω εγώ.