Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Βάζω το χέρι μου στην φωτιά, δεν τρέχει τίποτα με τον Σάκη"

"Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας:

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αυτής, Αλέξης Μίχας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Μαριαλένα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την αποχώρηση του Σάκη από την Μπλε ομάδα, επικοινώνησε με την μητέρα της, η οποία φάνηκε αγανακτισμένη με όσα ακούγονται και γράφονται για το παιδί της,

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας

"Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου.", είπε η μητέρα της.

Η μητέρα της Μαριαλένας υπεύθυνη για την αλλαγή στις ομάδες;

Λίγο καιρό πριν, όσοι μας διαβάζετε θα θυμάστε πως πρώτοι είχατε ενημερωθεί από το Youweekly.gr πως η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθούσε να βρει τρόπο μέσω της παραγωγής να επικοινωνήσει με την κόρη της, πρώτον γιατί ήθελε να την ρωτήσει και να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και δεύτερον γιατί ήθελε να γνωρίζει το παιδί της πως ο πατέρας της με όλα αυτά που προβάλλονται έχει στεναχωρηθεί πολύ και η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί.

Η επικοινωνία αυτή, με τα πολλά, έγινε και σας είχαμε αποκαλύψει επίσης τι είπαν οι δυο τους, καθώς μίλησαν και για τον Σάκη και την σχέση που έχουν.

Survivor 4 Μαριαλένα

Μετά την ανακατανομή των ομάδων, φημολογείται έντονα το γεγονός πως η μητέρα της Μαριαλένας και όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε, ανάγκασε τον Ατζούν να απομακρύνει τον Σάκη από την κόρη της για να μην αποχωρήσει εντελώς...

Άλλωστε η μαμά της έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιώργο Λιβάνη, τον νυν της Μαριαλένας...

Εμείς, βέβαια, το θεωρούμε λίγο ακραίο όλο αυτό... Εσείς;