Survivor 4 - Γραμμέλη κατά Παππά: «Ντροπή του! Είναι χυδαίος»

Εξαπέλυσε «πυρά» και για την Χριστίνα Κεφαλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Γραμμέλη κατά Παππά: «Ντροπή του! Είναι χυδαίος»

«Πυρά» κατά του Αλέξη Παππά και κατά της Χριστίνας Κεφαλά εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Pop Up η Αφροδίτη Γραμμέλη, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και την ατάκα της Χριστίνας για τα σώματα των συμπαικτριών της.

Συγκεκριμένα, μετά τα σχόλια που είχε κάνει για την Ανθή Σαλαγκούδη, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο την στάση της Χριστίνας στο παιχνίδι και την ατάκα της για το στήθος της που αποτελεί όπως είπε το «όπλο» της για να παραμείνει στο παιχνίδι καθώς και την απάντηση που έδωσε σε αυτό ο Αλέξης Παππάς.

Οι ατάκες της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Αλέξη Παππά και το Survivor 4

«Εγώ θεωρώ, ως γυναίκα που έχω υποστεί bullying για το στήθος μου πολλάκις στη ζωή μου, ότι μια γυναίκα δεν θεωρεί όπλο της το στήθος της, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα ριάλιτι. Δεν λες και για τις συμπαίκτριές σου, ως γυναίκα, ότι επειδή είναι πολύ γυμνασμένες είναι… Σουγκλάκος, δεν είναι ωραίο. Ξεκινάει μια σύγκριση που είναι λανθασμένη.

Η κάθε γυναίκα έχει το σώμα της και ότι χαρακτηριστικά έχει δεν αφορά κανέναν, ούτε τον Παππά που είναι χυδαίος στους χαρακτηρισμούς του, είναι ντροπή του. Το ρήμα βεντουζάρει… Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Παππάς γι’ αυτά που λέει», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Φίλος Παππά: "Το κοινό χαρακτηριστικό του με τον Ντάφυ είναι..."

Πρώτο θέμα για ακόμα μια μέρα σε όλες τις πρωινές εκπομπές το Survivor! Μετά το χθεσινό επεισόδιο, το Πρωινό επικοινώνησε με έναν καλό φίλο του Αλέξη Παππά, τον Στέφανο Τζήκα, ο οποίος μίλησε για τον χαρακτήρα του ηθοποιού αλλά και για ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο!

"Ο Αλέξης που ξέρω και βλέπω μέσα στο παιχνίδι είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος που δεν ανέχεται το άδικο. Ούτε εμένα μου άρεσε που είπε για την Άννα Μαρία ότι έφυγε το καρκίνωμα. Πιστεύω είναι εν τη ρύμη του λόγου. Πιστεύω ότι όλοι μεταξύ μας έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη, απλά σε δημόσιο λόγο ακούγεται εντελώς διαφορετικά και μπορείς εύκολα να κατηγορήσεις τον άλλον.

Τα μαλλιά του Αλέξη είναι άσπρα σε ένα μεγάλο ποσοστό, όμως για τις ανάγκες μιας σειράς τα ήθελαν κατάμαυρα. Τώρα που δεν τα βάφει βγήκαν διάφορα χρώματα.

Πήρα τον Αλέξη στο αεροδρόμιο να του πω καλό ταξίδι και ήταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο δίπλα και μου τον έδωσε. Το περίμενα ότι θα ενωθούν.", είπε μεταξύ άλλων