Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αποκάλυψε πως θέλει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη

«Είναι πολύ αληθινό παιδί»

Survivor 4 - Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αποκάλυψε πως θέλει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη
Reality 15.04.2021 19:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4 τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε αρχικά στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ αληθινό άτομο που δεν προσποιείται και μπορεί άνετα να κερδίσει.

Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη για τον νικητή του Survivor 4

«Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ και από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπει πιο πολύ απ' ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλος σου ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες.

Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.

"Ο Κόρο πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση. Του αρέσει να καυχιέται για..."

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor! Κανονικά οι πρώτες της δηλώσεις θα έπαιζαν στον αέρα του Love it από την Πέμπτη αλλά λόγω ενός κρούσματος κορωνοϊού που έσκασε στον τηλεοπτικό σταθμό το project απείχε για δυο ημέρες.

Δευτέρα, λοιπόν, και η Ιωάννα Μαλέσκου αφού καλησπέρησε το κοινό και έδωσε κάποιες εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη με το κρούσμα προχώρησε κατευθείαν στο βίντεο της Μαριάνθης.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Τη στιγμή της αποχώρησης εγώ δεν έβλεπα πίσω μου, δεν είχα δει πως όλα τα παιδιά είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Αλλά εντάξει χάρηκαν τα παιδιά.

Δεν ξέρω αν πραγματικά το είπε αυτό η Καρολίνα για μένα. Την επόμενη μέρα την έπιασα και τη ρώτησα και δεν μου απάντησε. Κάτι που δείχνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά της.

Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά, γιατί δε μας μιλούσε κανένας. Ήμασταν τα μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που τους έταξε ο Τριαντάφυλλος, περισσότερο μου ήρθε να γελάσω παρά να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών.

Πιέστηκα πραγματικά ψυχολογικά. Έπεσαν 9 άτομα πάνω μου, γιατί βρήκα φαγητό στο δάσος. Φρούτο. Και ήταν και συμπαίκτες μου δίπλα μου. Κι ο Ασημακόπουλος και έφαγε και εκείνος.

Ο Κόρο πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση. Του αρέσει να καυχιέται για τις κατακτήσει του, τα μπαρ στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια και τις βίλες των Διάσημών. Θέλει να κινεί τα νήματα. Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν ειναι έτσι. Μου το έλεγε η Σοφία.

Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και σας άνθρωπος, αλλά επηρεάζεται από τους υπόλοιπους. Η Καρολίνα λέει πως είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να πάρει ύψος μπροστά μου. Είναι βουτηγμένη μέσα στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια.

Ο Ασημακόπουλος είναι αγαθή ψυχή, αλλά επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα. Η Νικολέτα βγάζει υπερβολικό νάζι στα αγόρια. Ο Παύλος είναι πίσω από τη Νικολέτα και την Καρολίνα. Τις ακούει. Την Καρολίνα τη νοιάζει μόνο να κάνει ηλιοθεραπεία και να έχει ωραία πλάνα» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριάνθη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Σάκης και Μαριαλένα μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε φούμαρα»

Survivor 4 - Στέλιος Φύτρος: «Ο Αλέξης Παππάς έχει έναν χειριστικό τρόπο σαν άνθρωπος»

Share