Survivor 4 Highlights (20/4): H έκκληση του Τριαντάφυλλου, τα δάκρυα της Μαριαλένας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έγινε show στον Άγιο Δομίνικο μία μέρα πριν το επεισόδιο της αποχώρησης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (20/4): H έκκληση του Τριαντάφυλλου, τα δάκρυα της Μαριαλένας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κανονικός χαμός έγινε το βράδυ της Τρίτης στον Άγιο Δομίνικο και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του επεισοδίου του Survivor 4 (21/4). Από την έκκληση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο τηλεοπτικό κοινό, στα κλάματα της Μαριαλένας και στους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε...συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στον Παππά

Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει σταματήσει από την πρώτη στιγμή να παραδίδει «σόου» στο Survivor, με τον τραγουδιστή να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια διαρκώς και, αυτή την φορά, να το κάνει μέσω... συνέντευξης στον Αλέξη Παππά.

Ο «Ντάφυ» είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και η ένταση του συμβουλίου συνεχίστηκε στην καλύβα.

Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκαν στην αρνητική ενέργεια, που φέρνουν εκείνος και ο Αλέξης, ευελπιστώντας πως κάποιος εξ αυτών θα φύγει και θα έρθει η «κάθαρση».

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, μένει απτόητος και, αν και πρόκειται για έναν παίκτη κακό αγωνιστικά και χωρίς ιδιαίτερη συνεισφορά στην καλύβα, ανέφερε πως η ψηφοφορία εναντίον του είναι ένα πισώπλατο μαχαίρωμα.

Με τη βοήθεια του Αλέξη Παππά, θεωρούσε πως δίνει συνέντευξη για το θέμα στο... συνονόματό του, Νίκο Χατζηνικολάου, και τόνισε πως είναι όνειρό του να ξεπεράσει τις υποψηφιότητες του Ντάνου.

"Το θέμα τους είναι να διώξουν εμένα! Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο"

Κουρασμένοι φαίνεται να είναι όλοι οι παίκτες του Survivor με τον Τριαντάφυλλο, απαιτώντας μαζικά να φύγει από την παραλία, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους, θεωρώντας τον ως ένα μεγάλο «εμπόδιο», με εκείνον πάντως να τονίζει πως αυτός είναι ο αποκλειστικός τους στόχος.

Ο «Ντάφυ» είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, με τους συμπαίκτες του να επιθυμούν αυτή η φορά να είναι και η... φαρμακερή, αφού άπαντες σχεδόν έχουν βαρεθεί την παρουσία του.

Ο Παύλος Γαλακτερός επεσήμανε πως θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία και στις δύο ομάδες, αν φύγουν ο τραγουδιστής και ο Αλέξης Παππάς, με την Καρολίνα Καλύβα να προσθέτει πως ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει τίποτα κι έχει κουράσει, αφού είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και σε συνεισφορά στην καλύβα.

Ο τελευταίος, πάντως, θεωρεί πως η... λαϊκή απαίτηση αφορά μια προσωπική τους βεντέτα εναντίον του. «Το θέμα τους δεν είναι να βελτιωθούν, αλλά να διώξουν εμένα. Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο», είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα.

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

«Δεν πρέπει να με πάρει από κάτω, το ξέρω, αλλιώς θα με φάνε λάχανο»

Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να είναι έξω φρενών με το γεγονός, ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες της ακολουθούν τον Τζέιμς και συζητούν μαζί του, χωρίς να την υπολογίζουν.

Ο Τζέιμς μάζεψε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έκανε ένα άτυπο συμβούλιο, μην καλώντας ωστόσο τη Μαριαλένα, γεγονός που την έκανε να στενοχωρηθεί.

Η ίδια μίλησε μπροστά στην κάμερα και δεν έκρυψε τα συναισθήματά της, κλαίγοντας λυγμούς.

Η Μαριαλένα επεσήμανε, ότι ουσιαστικά δεν την υπολογίζουν ως μέλος της ομάδας και ακόμη και οι νίκες της δε σημαίνουν το ίδιο με τον καιρό, που βρισκόταν στην ίδια ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη. «Δεν πρέπει να με πάρει από κάτω, το ξέρω, αλλιώς θα με φάνε λάχανο», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατεβάστε ένα σφηνάκι κάθε φορά που με αναφέρει ο Αλέξης»

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς μονοπώλησαν σχεδόν για ακόμη μια φορά τη διαδικασία της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν «μαχαιριές» αυτή την φορά με... πιο ήπιο τρόπο.

Ο Αλέξης είχε για ακόμη μια φορά απορίες από τον αντίπαλό του, σχετικά με την πρόταση που του είχε κάνει να βρεθούν μαζί στον τάκο, θεωρώντας πως ο Τζέιμς υπαναχωρεί.

Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά τελικά ενημέρωσε πως, σε περίπτωση ήττας των «Μπλε», θα έχανε την ατομική ασυλία για να τον ψηφίσει όποιος κέρδιζε.

Ο ηθοποιός τον χειροκρότησε στην φράση του αυτή, με τον Τζέιμς να συνεχίζει και να επιτίθεται στη Μαριαλένα, επισημαίνοντας πως δε θέλει να ακούει το τι λέει στους συμπαίκτες του, για να μην τα μεταφέρει σε Αλέξη και Σάκη.

Η ατάκα του αυτή έκανε τη Μαριαλένα να θεωρεί, ότι ο συμπαίκτης της τη βγάζει εκτός ομάδας. Στο τέλος, πάντως, ο Τζέιμς έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους τηλεθατές, ζητώντας κάθε φορά που ο Αλέξης αναφέρει το όνομά του να... κατεβάζουν κι από ένα σφηνάκι. Το σίγουρο είναι, ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο σώμα μας, σε τέτοια περίπτωση, θα είναι στα ύψη.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Οι σχέσεις της μπλε με την κόκκινη ομάδα αρχίζουν να γίνονται... πελατειακές στο Survivor, αφού από τη μέρα της ανακατανομής των ομάδων οι πρώτοι έχουν οκτώ νίκες και οι δεύτεροι δύο, με τη δεύτερη ασυλία να καταλήγει στην ίδια πλευρά, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Σε έναν ακόμη αγώνα, που εξελίχθηκε με ανατροπές και από τις δύο ομάδες, δείγμα το πόσο χρειάζονταν το σπουδαίο έπαθλο, το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά βρέθηκε με την πλευρά των «Μπλε», που στο κρίσιμο σημείο του 6-4 δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν κι άλλο, κερδίζοντας με σκορ 10-7 και παίρνοντας πλήρη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή, φυσικά, σημαίνει πως οι «Κόκκινοι» πρέπει για δεύτερη φορά να ψηφίσουν στο συμβούλιο, έχοντας συνολικά τρεις υποψήφιους, μετά την υπόδειξη που θα κάνει ο Σάκης Κατσούλης και χάνοντας σίγουρα έναν παίκτη τους.

Ο Τριαντάφυλλος έκανε έκκληση στους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν!

Λίγο μετά την ήττα των Κόκκινων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και έκανε μια έκκληση στο κοινό!

Ο ίδιος είπε πως παρακαλάει τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι αφού βαρέθηκε να χάνουν και να τον λένε συνεχώς αδύναμο παίκτη!

"Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ο Αλέξης βγάζει κακία πολύ, ενώ ο Τριαντάφυλλος κάτι αστείο"

Λίγο μετά τον αγώνα της δεύτερης ασυλίας στο οποίο κέρδισαν οι Μπλε και μετά την έκκληση του Τριαντάφυλλου στους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε on camera και αναφέρθηκε στους υποψήφιους της Κόκκινης ομάδας!

Ανάμεσα σε άλλα είπε πως θα απχωρήσει ο Αλέξης Παππάς ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο που θεωρεί πως θα είναι οι υποψήφιοι!

Χαρακτηριστικά είπε: "Ο Αλέξης βγάζει κακία πολύ, ενώ ο Τριαντάφυλλος κάτι αστείο. Είναι σαν τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ! Αν φύγει ο Δρακουμέλ η Ψιψινέλ δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της"

Παππάς και Ασημακόπουλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και πήγε στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Από την κάλπη βγήκε υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς, ενώ ο Σάκης Κατσούλης έδωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

"Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Κόκκινη ομάδα έχασε και τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και πήγε στο συμβούλιο για να ψηφίσει.

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν λοιπό να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Μετά την υποψηφιότητα του Παππά και του Ασημακόπουλου ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγει!

Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor και εννοώ πως δεν θέλω να διώχνω δυνατούς παίκτες από το παιχνίδι και όχι κάτι άλλο"!