Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: Η φωτογραφία από τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο

Οι διακοπές πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: Η φωτογραφία από τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο

Ο Περικλής Κονδυλάτος μπορεί να είναι επιτυχημένος στον χώρο της showbiz, ωστόσο, ευρέως γνωστός έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4 με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Αφού τους είχε όλους... "πετσοκόψει"!

Μπορεί μέχρι να αποχωρήσει από το παιχνίδι να είχε ακούσει όλα τα άσχημα κοσμητικά επίθετα από τους φανατικούς του παιχνιδιού, όμως όταν τελικά έφυγε και εξήγησε γιατί είχε αυτή τη συμπεριφορά έκανε πολλές γνώμες να αλλάξουν.

Όταν αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος από το Survivor 4, έμεινε για λίγες ημέρες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, όπου έκανε διακοπές μαζί με την Έλενα Κρεμλίδου που είχε φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω υγείας και ψυχολογίας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σχεδιαστής, μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από τις τελευταίες ημέρες που πέρασε στον πανέμορφο αυτό τόπο, με τους διαδικτυακούς του φίλου.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου μετά το Survivor 4 στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4 Περικλής Κονδυλάτος

Κονδυλάτος για Ανθή: "Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού"

Καλεσμένος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο Ευτυχείτε ο Περικλής Κονδυλάτος δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο αιχμηρό post που έκανε εχθές το βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό για την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική. Το καταριέμαι είναι πολύ βαριά κουβέντα στα ελληνικά. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού που έχει να κάνει με αναμνήσεις και με κάποια πράγματα που ίσως κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό αν το μεταφράσεις κανείς στα ελληνικά. Απλά κάποιες φορές θεωρώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνάνε από τη ζωή μας και στην αρχή ξεκινάνε τα πράγματα με έναν τρόπο, συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλον. Κοιτώντας πίσω τα πράγματα, απορείς πως έφτασαν εκεί που έφτασαν. Για εμάς που ήμασταν στο παιχνίδι, τα συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η αναφορά του σε Τζέιμς και Νίκο

"Όταν ρωτάνε τα παιδιά τι σας έχουμε κάνει και δεν παίρνουν απάντηση, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Τους έχω ζήσει, είναι πάρα πολύ καλά παιδιά, δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ακόμα κι όταν υπήρχαν εντάσεις στα αγωνίσματα μεταξύ των δυο ομάδων ήταν πολύ φιλικοί.", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.