Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: «Ο Τριαντάφυλλος δε με διέψευσε»

Απάντησε για την επίμαχη ατάκα περί «αυτοϊκανοποίησης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: «Ο Τριαντάφυλλος δε με διέψευσε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίμαχη ατάκα που είπε για τον Τριαντάφυλλο, ότι δηλαδή έχει αυτοϊκανοποιηθεί στο Survivor 4.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για τον Τριαντάφυλλο

«Το Survivor ήταν σε κάποια κομμάτια εύκολο και σε άλλα δύσκολο. Επειδή είμαι μοναχικός άνθρωπος, δεν μπορούσα όλο αυτό το γύρω γύρω με στρατηγική, καυγάδες και φωνές. Θα ήθελα η Μαριαλένα να κερδίσει γιατί το αξίζει κι είναι από την αρχή. Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύτηκε την σχέση της με τον Σάκη ή το έκανε το παιχνίδι. Της τον έφεραν τον Σάκη, δεν θεωρώ ότι φταίει σε κάτι. Υπήρχε η σχέση, δεν την δημιούργησε στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για την ατάκα της για τον Τριαντάφυλλο ότι είχε αυτοϊκανοποιηθεί, δήλωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν είπα κάτι εγώ για τον Τριαντάφυλλο, το είχε δηλώσει ο ίδιος κι όταν βγήκε από το δάσος, δεν το διέψευσε. Εγώ τον εκτιμώ τον άντρα που λέει ότι σκέφτεται το αγαπημένο του πρόσωπο και περνάει καλά».

"Τα λεφτά από το Survivor θα τα έδινα στα παιδιά μου και στην Κιβωτό του Κόσμου"

Όποιος είπε «οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες», μάλλον είχε την Ασημίνα Ιγγλέζου κατά νου. Το θηλυκό πίσω απ' τις αισθησιακές πόζες και τα πλάνα του Mykonos Live TV που ανάβουν φωτιές, μιλάει στο YOU και μας συστήνεται αλλιώς, μέσα απ' τον ρόλο της συζύγου, της μητέρας, αλλά και της γυναίκας που προσπάθησε να ενσωματωθεί στο «Survivor», βρίσκοντας αντίσταση απ' τους συμπαίκτες της...

Μπροστά στον φακό μεταμορφώνεται. Η ίδια θα σου πει πως, αν μείνει για ώρα στον καθρέφτη, θα βρει ατέλειες στον εαυτό της, αλλά πραγματικά δυσκολευτήκαμε να τις βρούμε... Με καταγωγή απ' τη Λαμία, ατίθασο παιδί από κούνια, εμείς ξεκινάμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι των αναμνήσεών της από εκεί...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Λένε ότι τα κορίτσια έχουν αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Είχες αδυναμία στον δικό σου;

Δεν είχα αδυναμία σε κάποιον. Ίσα ίσα με τον μπαμπά είχα κόντρα, γιατί ήταν πολύ αυταρχικός, άνθρωπος μεγαλωμένος με άλλες αξίες. Τηλέφωνο να χτυπούσε στο σπίτι, ακόμα και αν δεν απαντούσα, με ρωτούσαν ποιος ήταν! Ενώ στον αδερφό μου δεν έλεγαν τα ίδια!

Μεγαλώνοντας, τι ονειρευόσουν να κάνεις;

Επειδή ζωγραφίζω ωραία και μ' αρέσει το σχέδιο, ήθελα να μπω σε μία γραφιστική σχολή. Στην πορεία, επειδή τα έβαλα κάτω, επέλεξα να έρθω σε μία σχολή κομμωτικής στην Αθήνα, που εκείνα τα χρόνια γινόταν χαμός. Αλλά, ενώ σπούδαζα, γνώρισα τον σύζυγό μου, τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και παντρευτήκαμε μέσα σε τρεις μήνες.

Ο μπαμπάς πώς αντέδρασε σε αυτό τον γάμο;

Δεν ήταν υπέρ οι συγγενείς μας, επειδή ήμουν πολύ μικρή και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Αλλά όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, είμαι 21 χρόνια με τον σύζυγό μου και δεν μετανιώνω, γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός πατέρας. Έχω δύο κόρες, η μεγάλη είναι 22 χρόνων και σπουδάζει Ιατρική στην Κρήτη και η μικρή είναι 12 ετών, επίσης ένα θαυμάσιο παιδί.

Παντρεύτηκες και έμεινες έγκυος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ένιωσες κάποια στιγμή να πνίγεσαι;

Πίστεψέ με, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη στο σπίτι, στον ρόλο της νοικοκυράς και της μαμάς. Μ' αρέσουν τα παιδιά, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ένιωθα καθόλου καταπιεσμένη. Πόσο μάλλον απ' τη στιγμή που ο σύζυγός μου πάντα με πρόσεχε και με είχε στα όπα όπα. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, λόγω των αλλαγών που έφερε η οικονομική κρίση, χρειάστηκε να βρω δουλειά και να βοηθάω στα έξοδα.

Με τι ασχολήθηκες;

Έκανα γραμματειακή υποστήριξη σε ιατρείο και ασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να αφήσω τη σταθερή μου εργασία, γιατί, όταν έχεις υποχρεώσεις, δεν μπορείς να ρισκάρεις.

Γιατί πήγες στο «Survivor»;

Είναι το μόνο παιχνίδι που θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου, γιατί παλιότερα μου είχε γίνει πρόταση και απ' το «Nomads», αλλά είπα «όχι». Αυτό που με έκανε να πω «ναι» στο «Survivor» ήταν τα χρήματα, απ' τα οποία δεν θα κρατούσα για εμένα ούτε ένα ευρώ. Τα δύο τρίτα θα τα έδινα στα παιδιά μου, για τις σπουδές τους, και τα υπόλοιπα ήθελα να τα δωρίσω στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από σήμερα!