"Για φέτος είπαμε όχι" - Δεν θα μπουν τελικά στο Survivor 5

Το δίδυμο που δεν θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

«Μας έγινε πρόταση για το Survivor. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε διάφορα πράγματα, καλά μας τα είπανε και καλά τους τα είπαμε και εμείς, αλλά δεν μας βλέπω να μας βλέπετε στις τηλεοράσεις σας. Γιατί έχουμε και μια πρόταση για ένα μαγαζί στον Πειραιά και ζυγίσαμε λίγο τις δουλειές μας» δήλωσαν στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 29/11 και συνέχισαν...

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι επιβίωσης όπως είναι και το Survivor, μέσα στις κακουχίες και όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργεί βγάζει και κάποιους χαρακτήρες που καλό είναι να μην φαίνονται στην τηλεόραση, όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Οπότε αποφασίσαμε πως δεν είμαστε για Survivor για να μην φανεί λόγω πείνας ένας άλλος εαυτός μας. Νομίζω πρέπει να κάνουμε focus στη δουλειά μας και τα καλλιτεχνικά μας» πρόσθεσαν οι καλλιτέχνες».

Τέλος ανέφεραν χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες πως «Ήταν μεγάλα τα ποσά στο Survivor (δείτε εδώ πόσα έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές) αλλά δεν εξαγοράζονται όλα, όπως είναι η επαφή με τους δικούς και η επαφή με τον κόσμο. Εμείς τρεφόμαστε από τον κόσμο. Αφήσαμε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συνεργασία. Για φέτος είπαμε “όχι”, για μελλοντική χρονιά το αφήσαμε ανοιχτό». Αναρωτιέστε ποιοι είναι;

Ο λόγος φυσικά για τους Droulias Brothers!

«Θα κάνατε ποτέ...» - Η ερώτηση ντροπή που κάνουν στις οντισιόν του Survivor 5

To Survivor 5 ξεκινάει σε λίγο καιρό (δείτε εδώ την πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας) και έτσι, η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζεται να φέρει στην επιφάνεια τους πιο... σκληροπυρηνικούς παίκτες προκειμένου να γίνει και ο φετινός κύκλος, ανάρπαστος σε νούμερα τηλεθέασης.

Κάπου όμως φαίνεται πως το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει, καθώς η Acun Medya κυνηγάει περισσότερο προσωπικότητες παρά δυνατούς αθλητές που θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να κάνουν τη διαφορά στα σκληρά αγωνίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η παραγωγή του Survivor 5 ρωτάει τους παίκτες των Μαχητών αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν σ#ξ με κάποιον συμπαίκτη τους στο ριάλιτι. Όσοι απαντάνε θετικά στη συγκεκριμένη ερώτηση, παίρνουν προβάδισμα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Όσο πάλι δίνουν αρνητική απάντηση, βλέπουν σιγά σιγά την πόρτα της εξόδου.