Survivor 5: Ενοχλημένη η Αθηνά με τον Βαλάντη - «Δεν πρέπει να αγωνισθεί»

Εντάσεις στην παραλία των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ενοχλημένη η Αθηνά με τον Βαλάντη - «Δεν πρέπει να αγωνισθεί»

Με μπηχτές και σπόντες ξεκίνησε το αποψινό (9/1) επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα με αυτές της Αθηνάς προς τον Βαλάντη, παρόλο που διατηρούν καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν απόψε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιον νικάει) και έτσι οι δεύτεροι συζητούσαν για τα ματσαρίσματα που σκέφτονται να κάνουν.

Ωστόσο, ο Βαλάντης, παρόλο που είναι αρκετά τραυματισμένος, επέμενε να αγωνιστεί, κάτι που ενόχλησε αρκετά την Αθηνά, η οποία τόνισε πως είναι ξεροκέφαλος και πως δεν καταλαβαίνει πως δεν έχουν περιθώριο να ρισκάρουν πόντους.

Οι μπηχτές της Αθηνάς για τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα...» - Οργισμένη η Δανάη Μπάρκα με τον Βαλάντη

«Κατ’ αρχάς για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτόν τον άνθρωπο δε μπορώ να τον έχω σε εκτίμηση, όχι λόγω του Survivor αλλά των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Δηλαδή για τις γυναίκες. “Αν η γυναίκα παχύνει, κάνετε παιδί και παχύνει δε μπορείς να είσαι με αυτή τη γυναίκα”, “μην κάνεις τρία παιδιά με την ίδια γυναίκα γιατί μετά θα ασχημύνει και δε θα ‘χει χρόνο για τον εαυτό της”, όλα αυτά τα λέω χοντρικά. Άρα τέτοιον άνθρωπο με αυτές τις απόψεις γενικά εγώ δε μπορώ να τον εκτιμήσω.

Όταν λοιπόν είδα αυτή την ένταση, να μιλάει κουνώντας το δάχτυλο, με αυτή την ένταση και με αυτόν τον τρόπο, έπαθα ταραχή. Είπα “ψέματα, δεν το βλέπω εγώ αυτό”! Ειδικά εν έτει 2022 που όλοι κάνουμε τρελό αγώνα, ακόμα κι αν έχουμε υπάρξει στο παρελθόν κακοποιητικοί, να το αλλάξουμε αυτό. Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα “γεια σου, φεύγεις από το παιχνίδι γιατί δεν είναι παράδειγμα αυτό”. Εγώ σας λέω το ρομαντικό μυαλό της Δανάης» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.