Survivor 5: "Σφαγή" στο συμβούλιο με Αθηνά και Μυριέλλα - «Είσαι απαράδεκτη κορίτσι μου»

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5:

Από τη στιγμή που η Αθηνά επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 5 τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς στην ομάδα των Διάσημων, κυρίως ανάμεσα στην Αθηνά και τη Μυριέλλα.

Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα κατηγόρησε την Αθηνά ότι όταν κέρδισε η ομάδα της στο αγώνισμα ασυλίας, δε σηκώθηκε να χαρεί μαζί με τους συμπαίκτες της, ενώ χθες η ίδια ήταν εκείνη που κατηγορούσε τους Διάσημους ότι δεν χαίρονται με τις νίκες των άλλων.

Η Αθηνά έγινε έξαλλη με το εν λόγω σχόλιο και χαρακτήρισε απαράδεκτη τη Μυριέλλα Κουρεντή, φωνάζοντας και λέγοντάς της πως είχε 39 πυρετό και γι΄αυτό το λόγο δεν σηκώθηκε να πανηγυρίσει. Το μέρος της πήραν και ο Γιωρίκας Πιλίδης καθώς και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έβαλε και πάλι τις φωνές στη συμπαίκτριά της.

O καυγάς της Αθηνάς με τη Μυριέλλα στο Survivor 5

«Χείμαρρος» κατά της Μυριέλλας η Αθηνά - «Εκτίθεται μόνη της...»

Λίγο μετά τον μεγάλο τους καυγά στο συμβούλιο του νησιού, η Αθηνά ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για τη στάση που έχει κρατήσει η Μυριέλλα από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor 5 καθώς και για το γεγονός ότι εκθέτει τον εαυτό της και τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα η Αθηνά εξήγησε πως η ίδια η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση της και επί της ουσίας φέρνει η ίδια τον εαυτό της σε δύσκολη θέση με τα φιλιά που δίνει με τον Γιώργο Κατσαούνη.