Survivor 5: Τόσα χιλιάρικα παίρνει ο Βαλάντης από τον Ατζούν - Ποιος είναι ο πιο κακοπληρωμένος διάσημος;

Στην φόρα τα χρήματα που τους δίνει κάθε εβδομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Τόσα χιλιάρικα παίρνει ο Βαλάντης από τον Ατζούν - Ποιος είναι ο πιο κακοπληρωμένος διάσημος;

Λίγες ώρες πριν το νέο επεισόδιο του Survivor 5, όπου ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού, βγήκαν αναλυτικά τα ποσά που δίνει ο Ατζούν στην ομάδα των Διάσημων παικτών. Ο Βαλάντης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, ενώ ο πιο κακοπληρωμένος είναι ένας άνδρας...

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής λόγω του ονόματος του και της έντονης προσωπικότητας του, κατάφερε να πάρει από το Τούρκο παραγωγό 8.000 την εβδομάδα και να βρίσκεται πρώτο το όνομα του στη λίστα με τις πληρωμές. Δεύτερος έρχεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με 6.000 ευρώ.

Τελευταίος ωστόσο... έρχεται ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος ήταν πραγματικά ο πιο κακοπληρωμένος, αφού έπαιρνε από τον Ατζούν μόνο 1.500 ευρώ την εβδομάδα. Οπότε μπορεί και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που αποχώρησε.

Αναλυτικά τα ποσά που δίνει εβδομαδιαίος ο Ατζούν στους Διάσημους του Survivor 5

Αυτοί οι παίκτες είναι τα φαβορί του Survivor 5

Γιωρίκας Πηλίδης: Ακόμα και αν δεν βλέπετε το «Survivor» φέτος, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε έναν τουλάχιστον αγώνα του Γιωρίκα, γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβετε ποτέ την ταχύτητα που αναπτύσσει όταν τρέχει στους αγώνες μάχης. Είναι πρωταθλητής ελεύθερης πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί ξανά σε αθλητή ίδιου αγωνίσματος, άρα μάλλον δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τις επιδόσεις του. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, από τους 16 αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 9 και έχει χάσει τους 7. Να σημειωθεί πως ο Γιωρίκας έχει μπλεξίματα τις τελευταίες ημέρες.

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης

Θανάσης Μπέλλος: Μην κοιτάτε τα άσπρα του μαλλιά, αλλά τα χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του φετινού «Survivor», έχει κλείσει τα 55, «βάζει» κάτω τους 20άρηδες του ριάλιτι και μάλιστα με άνεση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως από τους 13 αγώνες που έχει πάρει μέρος έχει κερδίσει τους 10. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την καλή φυσική ζωή τον έχει βοηθήσει στη ζωή του, συνήθειες που προσπαθεί να περάσει στα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του. Ούτε οι τραυματισμοί τους δεν τον βάζουν κάτω.

Survivor 5 Θανάσης Μπέλλος

Γιάννης Τσολάκης: Είναι ένας από τους δεκάδες ήρωες-πυροσβέστες που το περσινό καλοκαίρι πάλεψε με τις φλόγες στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, ωστόσο ο Γιάννης έλκεται ιδιαίτερα από τα φώτα της τηλεόρασης. Σπούδασε αρχικά Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έπειτα δημοσιογραφία σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε καθημερινό magazino στην τηλεόραση, όμως αν νομίζετε πως ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να δείξει το καλό προφίλ του, κάνετε λάθος. Ο 31χρονος από τους 7 αγώνες που έχει πάρει μέρος έχει κερδίσει τους 5!

Survivor 5 Γιάννης Τσολάκης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η μικρότερη σε ηλικία μαχήτρια φέτος είναι η Ασημίνα, που έχει κλείσει τα 23, παίζει ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής και είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική όπως θα έχετε διαπιστώσει στους στίβους μάχης, ενώ υποφέρει όταν χάνει πόντο για την ομάδα της. Περιττό να αναφέρουμε πως από τους εννέα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 8.

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου