Στo Survivor 5 ο Ρένος Ρώτας;

«Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στo Survivor 5 ο Ρένος Ρώτας;

Στην κάμερα της εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (19/1) ο Ρένος Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Μόλις Χθες» (διαβάστε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) αλλά και στην επιλογή των συναδέλφων του να πάνε στο Survivor.

Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα για το Survivor

«Ο ρόλος μου στη σειρά “Μόλις χθες” ήταν δύσκολος να τον προσεγγίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του.

Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο Survivor. Πολλοί συνάδελφοι που στο παρελθόν έλεγαν ότι δεν θα πάνε στο Survivor, πλέον μπορεί να είναι η μοναδική λύση για να επιβιώσουν.

Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο παιχνίδι, μπορεί και να πήγαινα. Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς. Δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα για μένα.

Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, είναι δύσκολο να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο. Δεν μου αρέσουν οι διακρίσεις και οι διαχωρισμοί των ανθρώπων. Αυτή την περίοδο θα έκανα τα πάντα για να στηρίξω το θεσμό του θεάτρου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αυτό δεν θα μου επέτρεπε να ψωνιστώ», κατέληξε ο ηθοποιός.

Εκτός Survivor 5 ο Βαλάντης; Η κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Το Youweekly σας έχει ενημερώσει ήδη από εχθές πως ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού και μάλιστα, μία κίνησή του δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά στο κοινό.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή Πρωινό, ο Βαλάντης άνοιξε το κινητό του. Η εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο διαπίστωσε πως το κινητό αυτό βρίσκεται στα χέρια της γυναίκας του, με την οποία μάλιστα μίλησαν για 6 λεπτά.

Μάλιστα, όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, ο Βαλάντης δεν εμφανίζεται καν στο συμβούλιο του νησιού, παρά περιμένει στο προσωρινό κατάλυμα των Διάσημων την ανακοίνωση του αποτελέσματος.