«Τόσα πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5» - Επιβεβαιώθηκε το υπέρογκο ποσό

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τόσα πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5» - Επιβεβαιώθηκε το υπέρογκο ποσό

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ένας πολύ στενός φίλος του Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε ήταν μαζί του στο ραντεβού που είχε κάνει για να μπει στο Survivor 5 και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα χρήματα που έπαιρνε.

Ο ίδιος σχολίασε τη δράση του φίλη του στο ριάλιτι επιβίωσης, την επίμαχη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και το τελειωτικό χτύπημα που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, καθώς και την άγνωστη ιστορία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τα χρήματα που πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και έμεινα έκπληκτος ήταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν ότι πρότεινε στον Βαλάντη να πάει στη δισκογραφική του εταιρεία και πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη που ήταν παραγωγός για τραγούδια αλλά δεν βγήκε ποτέ τίποτα και μετά είδα έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα να του βάζει τρικλοποδιές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Βαλάντη

«Η Ευρυδίκη έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του» - Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του

Όπως παρακολουθήσαμε στο (19/1) επεισόδιο του Survvior 5 ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που παρακολουθήσαμε είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα καθώς είχε "κεντρίσει" το ενδιαφέρον τόσο στους παίκτες του διαγωνισμού όσο και στους τηλεθεατές.

Έτσι, οι συμπαίκτες του από την ομάδα των Διασήμων δεν δίστασαν να τον ψηφίσουν προκειμένου να αποχωρήσει καθώς τα πράγματα αλλά και οι ισορροπίες στο παιχνίδι είχαν αλλάξει κατά πολύ.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης 20/01 η κοπέλα του Βαλάντη, Σουζάνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή.

«Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη! Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιζαν παιχνίδι.

Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά. Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα.

Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε την φράση του Βαλάντη προς όφελος της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του.

Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του, ήξεραν πως να τον φέρον τα όρια του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να τον δω και να τον αγκαλιάσω. Το πρώτο πράγμα που θα το πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για σένα».