Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/01 όπου είδαμε μεταξύ άλλων τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει μια είδηση στους παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να μείνουν άφωνοι.

Αυτοί είναι οι παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ωστόσο, μετά από το αγώνισμα ασυλίας η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Διάσημοι με αποτέλεσμα ο Σάββας Κάλφας από τους Μαχητές να είναι εκείνος ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Έτσι λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Έδωσε τα χέρια με την Acun Medya και φεύγει αυτή την εβδομάδα για Survivor 5; Ο τραγουδιστής που θα "κάψει" καρδιές

Το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε ακουστεί από την αρχή του Surviνοr 5, ωστόσο, ακόμη δεν τον έχουμε δει στους στίβους μάχης της δομινικανής αυτοκρατορίας. Μια λέγεται πως μπαίνει και μια όχι. Τι συμβαίνει τελικά;

Την είδηση πως τελικά έδωσε τα χέρια με την Acunb Media και όπως όλα δείχνουν θα πετάξει αυτή την εβδομάδα για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης - παρόλο η επιστροφή του Βαλάντη αναβλήθηκε - , μετέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού.

«Πριν από λίγα λεπτά έμαθα ότι την Δευτέρα υπάρχει περίπτωση να κλείσει και ο Σάκης Αρσενίου για να φύγει στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα έχει ήδη αντικατασταθεί στο σχήμα που βρισκόταν. Ο Σάκης θέλει πολύ να πάει και μένει να δουν αν θα τα βρουν με την Acun Medya για να πάει ή όχι».

Έδωσε τα χέρια με την Acun Medya και φεύγει σήμερα για Survivor 5 ο Σάκης Αρσενίου

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου του 1984 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Στην αρχή ήταν διστακτικός να ασχοληθεί με το τραγούδι, παρότι διέθετε υπέροχη φωνή. Τελικά, πήρε την απόφαση να συμμετέχει σε μια οντισιόν και όλοι έμειναν έκπληκτοι με την παρουσία, την φωνή και την εμφάνισή του. Το ταλέντο του Σάκη Αρσενίου είχε ήδη φανεί και έτσι ακολούθησαν τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.

Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ το 2007 αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Αθήνα. Το 2009, ο Σάκης Αρσενίου συνεργάζεται με την Κατερίνα Στανίση και τον Κυριάκο Κυανό, σε ένα σχήμα που καθήλωσε το κοινό, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Άνοιξα φτερά».

Το 2010, κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο «Αμαρτία», μέσα στον οποίο συμπεριλαμβανόταν ένα hit που λατρεύτηκε πολύ και έγινε μεγάλο σουξέ και το οποίο ήταν το «Σαν την αγάπη μας δεν έχει», που κυκλοφόρησε και ξεχωριστά, ως single. Το 2013 έρχεται η στιγμή που κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με κάποιον άλλον».

Το φθινόπωρο του 2013 βγάζει ένα καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Δώσε πόνο», ενώ συμμετέχει και στο δημοφιλές show «Dancing with the stars”.Μέσα στο 2014, κυκλοφορεί τα singles “Προσευχή», καθώς και το ντουέτο με τον Κυριάκο Κυανό «Φίλε» που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.