Πρώην παίκτης του Survivor καταγγέλλει: «Μετά το παιχνίδι μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω»

«Έκανα δύο χειρουργεία, παραλίγο να μείνω στον τόπο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτης του Survivor καταγγέλλει: «Μετά το παιχνίδι μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Βασίλης Σίμος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μετά το παιχνίδι, αλλά και στο παράπονό του από τον ΣΚΑΙ.

Το πρόβλημα υγείας που πέρασε ο Βασίλης Σίμος μετά το Survivor

«Το Survivor δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Από τον ΣΚΑΙ πραγματικά δεν μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο αυτό. Όταν είχα βγει, υπήρξαν προτάσεις από το παλιό κανάλι που είχα κάνει και την εκπομπή και μου είπαν έλα κατευθείαν να κάνουμε εκπομπή.

Δεν με άφησαν να το κάνω γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι και μου έλεγαν από τον σταθμό και την παραγωγή ότι θα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν με φώναξαν ούτε για ένα δοκιμαστικό ποτέ. Έχασα 15 κιλά στο Survivor. Μυϊκά κιλά γιατί γυμναζόμουν χρόνια. Όταν γύρισα με είδε η μάνα μου κι έπαθε σοκ. Το πρόβλημα υγείας δεν ξέρω αν προήλθε από εκεί. Μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω, με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δύο χειρουργεία, παραλίγο να μείνω στον τόπο», αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος που φημολογείται πως υπήρξε ζευγάρι με πρώην παίκτρια του The Bachelor.

Η αποκάλυψη του για το Survivor

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε στην κάμερα του «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Survivor».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχτεί λόγω της δουλειάς του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πώς έβρισκε κρυφά και παράνομα φαγητό στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης είπε αρχικά: «Είχα ακούσει από κάποιους δημοσιογράφους “τι δουλειά έχει να πάει να κάνει τηλεόραση ο ψαράς” και “τι δουλειά έχει να κάνει ραδιόφωνο ο ψαράς”. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήξεραν ότι έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ότι έχω ασχοληθεί με τον χώρο και ό,τι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνος μου.

Τώρα, δεν ξέρω τον λόγο. Ίσως μάλλον δεν ήθελαν να πιστέψουν και να αφήσουν στον κόσμο να εννοηθεί ότι εγώ κάνω και αυτή τη δουλειά. Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τη δουλειά μου», είπε ο Βασίλης Σίμος.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στο «Survivor», ο Βασίλης Σίμος δήλωσε: «Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια. Στα διαλείμματα των αγωνισμάτων είχα δει πού έτρωγαν οι ντόπιοι και πήγαινα και μου έδιναν λίγο μπιφτέκι ο ένας, λίγο ρύζι ο άλλος. Είχα ράψει κάποια δολάρια, πριν μπω στο παιχνίδι, στο μπουφάν και έδινα στον οδηγό και μας έφερνε καμιά σοκολάτα, ρύζι».

 Survivor - Βασίλης Σίμος