Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 10-2

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο αποψινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους πρώτους να λαμβάνουν σε περίπτωση νίκης μηνύματα από τους φίλους και συντρόφους και τους δεύτερους ηχητικά από εξίσου φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες ξέσπασαν σε κλάματα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με την Ασημίνα να επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε αρκετά γρήγορα, με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, με σκορ 10-2, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

ΟΡΙΣΤΙΚΌ με ανατροπάρα! Αυτός φεύγει τελικά

Σήμερα 1/2 επικρατεί ένα αλαλούμ τα spoils του Survivor, πως να μην συμβεί αυτό άλλωστε; Είδε ο Ατζούν ότι έπεσαν τα νούμερα και σου λέει κάτσε πρέπει κάτι να κάνουμε! Το Youweekly.gr, όμως, έχει τον τρόπο και σας μεταφέρει τα σωστά ότι κι αν συμβεί!

Όπως γνωρίζετε ήδη οι προτεινόμενοι είναι Κατσαούνης, Άσπα και Ανδρέας!

Ο παίκτης που ξέραμε εξαρχής πως μπορεί να κοιμάται ήρεμος τα βράδια γιατί έχει κοινό πίσω του και δεν παίζει να φύγει - ακόμα τουλάχιστον - είναι ο Κατσαούνης.

Οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέραμε στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς σήμερα, ήθελαν ως τον πιο αδύναμο κρίκο τον Ανδρέα κάτι που τελικά όμως δεν ισχύει!

Ο άνθρωπός μας μας ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά πως αυτός που τελικά φεύγει είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Άσπα!