Survivor 5: Ένταση στο Όλα Γκουντ με τον Βαλάντη - «Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα»

Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ένταση στο Όλα Γκουντ με τον Βαλάντη - «Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα»

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ μίλησε ζωντανά ο Βαλάντης λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο γνωστός τραγουδιστής που κόλλησε αυτές τις μέρες κορωνοϊό για τρίτη φορά, αναφέρθηκε στην εμπειρία του αλλά και στην λεκτική επίθεση που έκανε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν μεγάλη ένταση στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη και ο εκνευρισμός στο Όλα Γκουντ

«Πέραν των εξελίξεων αυτών που αποσπασματικά είδατε, πέρασα πολύ καλά στο Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα, γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος αλλά σιγά σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματα μου και έφερα και τις πρώτες νίκες. Η καλύβα ήρθε σχεδόν από δικές μου νίκες.

Αν ήθελαν οι συμπαίκτες μου θα είχαν περάσει καλά μαζί μου, γιατί μπήκα χωρίς στρατηγική και νομίζω πως αυτό φάνηκε. Τα επεισόδια μετέδιδαν την αντίδραση μου αποσπασματικά. Δηλαδή αφού έχω ξεκινήσει να μπω στη διαδικασία να φωνάζω. Δεν έδειχναν ποτέ το πως ξεκινούσε ο τσακωμός. Δεν είναι λογικό να δείχνεις μια άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου χωρίς να δείχνεις γιατί ξεκίνησε αυτή η άσχημη του στιγμή.

Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παϊσιος».

Η δήλωση αυτή εκνεύρισε την Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω».

Βαλάντης: Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό, μάλλον θέλετε να πείτε και απέχω από τη συζήτηση με αυτά που λέτε. Απέχω από τη συζήτηση.

Α.Γ.: Όχι, όχι, σας παρακαλώ. Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα.

Βαλάντης: Αν πιστεύετε στον Θεό…

Α.Γ.: Το αν πιστεύω ή όχι είναι δικός μου λογαριασμός.

Βαλάντης: Ωραία, να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι.

Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθών από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης στο Survivor πριν τρία χρόνια. Οπότε δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της. Ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε, ακόμα και για την σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό», κατέληξε ο Βαλάντης.

Τι συνέβη ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Βαλάντη

Ούτε να τον βλέπει τον Βαλάντη δεν θέλει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου. Ο παρουσιαστής ούτε κάλεσε, αλλά και ούτε πρόκειται να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρνείται να δεχθεί τον Βαλάντη καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι, όπως καθιερωμένα πάνε όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος μάλιστα δεν είναι άλλος από την συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής μέσα στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως όπως συνηθίζεται όποιος αποχωρεί κάνει δηλώσεις μέσω Skype στο Love It και στη συνέχεια να πηγαίνει καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Βαλάντης δεν έχει κάτι τίποτα από τα δυο, ενώ και στις δηλώσεις στις κάμερες στο αεροδρόμιο είπε μόνο δυο κουβέντες.