Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό (6/2) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό της Βρισηίδας με τον Ανδρέα, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Μάχητες, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς είναι οι ηττημένοι της υπόθεσης εδώ και 8 συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει εντελώς νηστικοί και να μην έχουν έρθει σε καμία απολύτως επικοινωνία με τα δικά τους πρόσωπα.

Από την άλλη, οι Διάσημοι βρίσκονται στα καλύτερά τους, μιας και φαγωμένοι είναι και απ' όλα! Μπορεί να υπάρχουν και στην δική τους βέβαια καλύβα τσακωμοί, ωστόσο φαίνεται να τους αφήνουν εκεί και να πηγαίνουν στον στίχο μάχης με τον καλύτερο τους εαυτό.

Βέβαια, οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Πάμε τώρα στο κύριο θέμα! Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι θα παλέψουν για την ατομική ασυλία. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η παίκτρια που την κερδίζει είναι η Βρισηίδα, η οποία θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της.

Αναφορικά τώρα με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τα πράγματα πάνω κάτω είναι όπως τα περιμέναμε. Οι πηγές μας μας δίνουν δύο ονόματα, αυτό της Αθηνάς κι αυτό της Ευρυδίκης, με το πρώτο μάλλον να είναι και το επικρατέστερο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα επιβεβαιώμενο.

Αν τυχόν αλλάξει κάτι, εδώ θα είμαστε να σας ειδοποιήσουμε, αν όχι, η Αθηνά είναι αυτή που βγαίνει πρώτη στον τάκο!