Survivor 5: «Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο» - "Ράγισε" καρδιές ο Άρης Σοϊλέδης

Η συγκινητική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο» -

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονται στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από την οικογένειά τους.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή του Γιώργου Λιανού έκανε όλους τους Διάσημους να «καταρρεύσουν», μιας και τους λείπουν πάρα πολύ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Άρη Σοϊλέδη, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως μένει μακριά από την οικογένειά του από 15 χρονών λόγω της επαγγελματικής του πορείας και πως έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα, καθώς μέσα σε ένα εξάμηνο έχασε τόσο τον πατέρα όσο και τον αδερφό του.

«Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο.Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται», είπε με δάκρυα στα μάτια

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για τις απώλειες της οικογένειάς του στο Survivor 5

«Με τον Άρη έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις» - Βούρκωσε στον αέρα του OPEN η Μαρία Αντωνά

Αρκετά συγκινητικό ήταν το 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς οι Διάσημοι νίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας και έλαβαν ηχητικά μηνύματα από τους συντρόφους τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και εκείνο της Μαρίας Αντωνά, στον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια σχολίασε το επεισόδιο κατά την διάρκεια της σημερινής 2/2 εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη.

«Έχει περάσει ένας μήνας και μία μέρα. Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα του Άρη όταν ξεκίνησε το φλερτ μας ότι “είσαι η γυναίκα της ζωής μου και μια μέρα θα σε παντρευτώ.

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό οπότε ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι. Επειδή με τον Άρη έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις -έχει χάσει τον πατέρα του, τον αδελφό του-γι΄αυτό το βιώνει λίγο πιο δύσκολα» είπε η δημοσιογράφος βουρκωμένη.