Survivor 5: Έφυγε «μισός» ο Βαλάντης - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στον Άγιο Δομίνικο

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έφυγε «μισός» ο Βαλάντης - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στον Άγιο Δομίνικο

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/2) ο Βαλάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 5 ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε από τη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

O ίδιος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τη Μυριέλλα και εξήγησε πως κάθε φορά που έφερνε μία νίκη στην ομάδα του αισθανόταν πως οι συμπαίκτες του τον βλέπουν ανταγωνιστικά.

Τα κιλά που έχασε Βαλάντης στο Survivor 5

Ο τραγουδιστής λοιπόν αποκάλυψε πως στο Survivor έχασε 13 κιλά κι επειδή δεν είχε ζώνη μαζί του, φεύγοντας έβαλε τις κλιματσίδες που είχαν στεγνώσει για ζώνη.

Η επική απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Βαλάντη

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης 8/02 θέλησε να κάνει ένα σχόλιο αναφορικά για τον Βαλάντη σχετικά με την εξήγηση που έδωσε για τη φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη. Μάλιστα, εχθές ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε φανερά.

«Μην τα μπερδεύουμε όλα. Έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες που έχουν παρεξηγηθεί κάπως ρε παιδί μου. Είναι άλλη ερμηνεία. Ο Θεός μας αγαπάει όλους, δεν βάζει δοκιμασίες για να περάσουμε δύσκολα. Μην τα μεταφράζουμε όπως μας βολεύει. Δεν το κάνει αυτό, ηρεμήστε.

Από εκεί και πέρα, μια έκφραση, κάποια λόγια να τα πάρεις και να τα πεις κάπου αλλού σε κάποια συνθήκη, έχει μια σημασία γιατί αλλάζει. Εδώ το κομμάτι αυτό δεν έχει καμία σχέση. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι τέτοιο η εκκλησία.

Μιλάμε για έναν Θεό οποίος μας αγαπάει. Αν μιλάμε για έναν θεό, ο οποίος μας κουνάει το δάχτυλο, τότε μιλάμε για μια άλλη θρησκεία και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που συζητάμε αυτή τη στιγμή».