Survivor 5: Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν και σήμερα (14/2) το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη τους. Ήδη από εχθές (13/2) αναδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ανέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα, ενώ στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Με τη σειρά του λοιπόν, υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όπως είπε είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

«Γέλαγε με τον τραυματισμό μου...» - Ο Τάκης "άδειασε" τον Σπύρο μπροστά σε όλους

Με ένταση ξεκίνησε το σημερινό (14/2) συμβούλιο του Survivor 5, καθώς ο Τάκης ζήτησε τα ρέστα από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γέλαγε την ώρα που εκείνον τραυματίστηκε στο αγώνισμα (δείτε εδώ τι του συνέβη).

«Θα ήθελα να σταθώ σε κάτι σημαντικό. Θα ήθελα να το πω στο Σπύρο αυτό. Όταν χτυπάει κάποιος δεν γελάμε. Μηδιάζε και γέλαγε με τον τραυματισμό μου. Για εμένα ήταν λάθος ο Σπύρος απέναντί μου, δεν μπορούμε να γελάμε με τον πόνο του άλλου», είπε ο Τάκης.

Ο Σπύρος από τη μεριά του απάντησε πως δεν παραβίασε κανέναν κανόνα, ενώ ως υγειονομικός είναι ο πρώτος που πηγαίνει να δει κάποιον όταν χτυπάει προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι καλά.