Πρώην συνεργάτιδα του Βαλάντη "σπάει" τη σιωπή της - «Δεν είχα περάσει καλά, δεν έχω καλή άποψη»

Γνωστή τραγουδίστρια τον «άδειασε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην συνεργάτιδα του Βαλάντη

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) η Εύα Μπάιλα, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τη συνεργασία της με τον Βαλάντη και αποκάλυψε πως δεν είχε περάσει καθόλου καλά μαζί του.

Την ώρα που ο Βαλάντης ξεκαθαρίζει πως δεν αισθάνεται καθόλου μετανιωμένος για όσα είπε στο Survivor, η Εύα Μπάιλα σχολιάζει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος την έχει δυσκολέψει στη συνεργασία τους.

Οι δηλώσεις της Εύας Μπάιλα για τον Βαλάντη

«Με το τραγούδι “Να παίζει το τρανζίστορ”, πριν δέκα χρόνια, έκανα πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν θα έλεγα ότι καθιερώθηκα. Δεν έχω κάνει την πορεία που θα ήθελα. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν βγαίνω, δεν θα πάω σε όλα τα καλέσματα. Προτιμώ να κάνω πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πρώτος μου παραγωγός και φίλος αγαπημένος. Μου άρεσε πάρα πολύ στο Survivor, έχει τέτοια δύναμη ψυχής που μας εντυπωσίασε. Το Survivor είναι το μόνο ριάλιτι που θα σκεφτόμουν να πάω.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο… Τριαντάφυλλος. Έχει μια τρέλα κι έναν χαρακτήρα πληθωρικό. Δεν έχω καλή άποψη για τον Βαλάντη. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχω συνεργαστεί και δεν έχω περάσει καλά. Δεν μου κάνει σαν άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το περιστατικό με Βαλάντη - Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ! Τι της είπε μετά την φράση για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5. O πρώην παίκτη της Διάσημης ομάδας μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με το συμβάν ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη όπου ο τραγουδιστής είπε μια απαράδεκτη φράση στην συμπαίκτρια του για τον καρκίνο που πέρασε.

«Δεν αδικήθηκε ο Βαλάντης από αυτό που είπε, αλλά αν το βγάλουμε αυτό, ήταν πολλά τα πράγματα που έκανε. Βοήθαγε πιο πολύ από όλους στην καλύβα. Είχαμε και πολύ ωραίες στιγμές, μας τραγούδαγε, περνάγαμε καλά. Ο Βαλάντης ό,τι ένιωθε το έλεγε κατευθείαν και πολλές φορές είχε δίκιο, απλά το έχανε λόγω του τρόπου του», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συμπλήρωσε: «Όταν είπε αυτό το πράγμα στην Ευρυδίκη, θυμάμαι ότι προσπάθησε να μην ακουστεί. Της είπε συγγνώμη κατευθείαν και να μην το χοντρύνει το θέμα και να μην βγει προς τα έξω. Είπε “έχω παιδιά έξω, μην το πείτε”».