Survivor 5: Σπάραξαν μόλις ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχώρησε

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σπάραξαν μόλις ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχώρησε

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού με αποτέλεσμα Διάσημοι και Μαχητές να μένουν άφωνοι παρά τις διαμάχες που έχουν στον στίβο μάχης.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν η Πελαγία Καζολέα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Η αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα από το Survivor 5

Πασίγνωστος και κούκλος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Survivor, Πελαγίας Καζολέα

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Αυτή είναι η Πελαγία Καζολέα που απασχόλησε στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο του Survivor! Ο Σπύρος Μαρτίκας την κατηγόρησε για κλοπή (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς) κι εκείνη έγινε έξαλλη απειλώντας μέχρι και με μηνύσεις.

Αφού το όνομά της ήρθε τόσο έντονα στο προσκήνιο, το Youweekly.gr βρήκε διάφορα πράγματα για την ζωή της όπως το ότι διατηρεί σχέση με πασίγνωστο μοντέλο - ηθοποιό!

Ο Γιώργος Καβακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 20 Μαΐου του 1983. Είναι Έλληνας μοντέλο, ηθοποιός και πρώην καλαθοσφαιριστής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 20 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Aποφασίζοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια του για αρκετούς μήνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ξεκίνησε από δουλειές στο Μιλάνο, και συνέχισε στη Γερμανία, την Τουρκία και την Ισπανία.

H άνοδος της καριέρας του συνέβη όταν υπήρξε κεντρικό πρόσωπο στην παγκόσμια καμπάνια αρώματος καθώς και σε πασαρέλες εξωτερικού όπως της Diane von Furstenberg, του Valentino, του Cavalli, LACOSTE και άλλα. Από το 2015 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Το 2016 έπαιξε σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών με γνωστή τραγουδίστρια που έγινε viral. Το 2012, έπαιξε στο video clip του τραγουδιού Πάμε Ξανά της ‘Ελλης Κοκκίνου. Το 2013, πρωταγωνίστησε στο videoclip της Shaya – HOUSETWINS στο τραγούδι summer is all around.

Το 2016 εμφανίστηκε και στο video clip του soundtrack με τίτλο Ανεξάρτητοι το οποίο ερμήνευσε η Άντζελα Δημητρίου. Το 2008, εμφανίστηκε ως guest σε 3 επεισόδια της κωμικής σειράς Singles. Το 2017-2018, συμμετείχε στην θεατρική κωμική παράσταση “Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα Δημήτρη Αποστόλου.