Survivor 5: Ο Βαλάντης "ξαναχτυπά" κατά του Κωνσταντάρα - «Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό»

«Μπορεί να λέει ό,τι θέλει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Βαλάντης

Μπορεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Βαλάντης να έχουν αποχωρήσει από το Survivor 5 ωστόσο η κόντρα ανάμεσά τους συνεχίζεται για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» όπου δεν δίστασε μεταξύ άλλων να δώσει την δική του απάντηση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό, για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι. Είναι ο άνθρωπος που έφυγε μια βδομάδα μετά τον Βισκαδουράκη. Κάθισε περισσότερο από μένα γιατί έγινα τα πράγματα που έγιναν».

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Η αποκάλυψη του Βαλάντη για το σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν είδαμε ποτέ

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/2 ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, αλλά και σε ένα σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία».

Για το σκηνικό με την Ευρυδίκη: «Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσει συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις».

Για την Μυριέλλα και το ειδύλλιό της με τον Κατσαούνη: «Της το είπα μετά από πίεση. Αυτή την σκηνή που είδατε με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα μετά από κάτι που της είπα στο αυτί και ήθελε να το ξέρει μόνο εκείνη» και κατέληξε λέγοντας πως ήθελε να τον εκθέσει!».