Survivor 5: Στο πλευρό της Ναυσικάς ο Κώστας Πηλαδάκης - Η ανάρτηση μετά το χθεσινό (21/2) επεισόδιο

«Και μακριά να είσαι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Στο πλευρό της Ναυσικάς ο Κώστας Πηλαδάκης - Η ανάρτηση μετά το χθεσινό (21/2) επεισόδιο

Το χθεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor 5 ήταν γεμάτο εξελίξεις και πρωταγωνίστρια αυτών δεν ήταν άλλη από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση. Έτσι, ο αγαπημένος της σύντροφος Κώστας Πηλαδάκης θέλησε να τη στηρίξει με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι, ενώ πριν από λίγο καιρό, είδαμε τον Κώστα Πηλαδάκη να εμφανίζεται και σε έπαθλο επικοινωνίας προκειμένου να στηρίξει την σύντροφό του και να της δώσει δύναμη για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση του Κώστα Πηλαδάκη για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και το Survivor 5

«Πιστεύω δεν είναι ακόμα ώρα. Και μακριά να είσαι, πάντα δίπλα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κώστας Πηλαδάκης.

Κώστας Πηλαδάκης Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχέση

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καλάβρια στον αέρα του Happy Day για το γάμο Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκη

Τις εξελίξεις στο Survivor σχολίασαν στο Happy Day την Δευτέρα 21/2, με φιλοξενούμενη την λαμπερή Μαρία Καλάβρια. Το γνωστό μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολύ καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη σχέση που εκείνη διατηρεί με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ναυσικά μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει σχετικά με κάποια λόγια που της μετέφεραν, τα οποία είχαν να κάνουν με τη σχέση αλλά και το ήθος της.

Η επιχειρηματίας όταν ρωτήθηκε, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Πηλαδάκης στην αγαπημένη του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, αναφέροντας πως ο είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει ιδιαίτερα να εκτίθεται, και ότι έκανε το έκανε ξεκάθαρα για να στηρίξει και να δώσει δύναμη στην αγαπημένη του σύντροφο.

Αθέτησε τις αρχές του που δε θέλει να βγαίνει ούτε στην τηλεόραση για να στηρίξει τη Ναυσικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει δαχτυλίδι και πρόταση μετά το παιχνίδι. Γιατί όχι;». Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τη Μαρία Καλάβρια μήπως ξέρει αν η πρόταση αυτή θα γίνει το καλοκαίρι, με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω ακόμα».