Survivor 5: «Ήταν δίκαιο που βγήκε υποψήφιος ο Σάκης Αρσενίου» - Ο Θάνος Πετρέλης τον «άδειασε»

«Δε μου άρεσε και η συμπεριφορά του στον Τάκη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ήταν δίκαιο που βγήκε υποψήφιος ο Σάκης Αρσενίου» - Ο Θάνος Πετρέλης τον «άδειασε»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Θάνος Πετρέλης το μεσημέρι της Τρίτης (22/2) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 5, το οποίο όπως είπε παρακολουθεί και μάλιστα κάποια στιγμή θα ήθελε να συμμετάσχει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην υποψηφιότητα του Σάκη Αρσενίου, ενώ σχολίασε πως δεν του αρέσει το γεγονός ότι ο συνάδελφός του έχει μπει διαβασμένος στο παιχνίδι.

Το σχόλιο του Θάνου Πετρέλη για τo Survivor 5

«Δε μου αρέσει που ο συνάδελφος, ο Σάκης ο Αρσενίου μπήκε τόσο ψιλιασμένος και διαβασμένος. Έχει και το παρεάκι… Πήγε να φτιάξει κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο και δεν δείχνει και σεβασμό για κάποιους που είναι ήδη δυο μήνες μέσα και έχουν περάσει πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ήταν δίκαιο που βγήκε υποψήφιος και δε μου άρεσε και η συμπεριφορά του στον Τάκη που δεν τον συμπαθώ σαν παίκτη αλλά κάποιες φορές όταν βλέπεις μια τέτοιου είδους συμπεριφορά προς κάποιον που δε συμπαθεί από έναν τρίτο, τον κάνει συμπαθή. Ο άνθρωπος είναι 47-48 χρονών. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά όχι μόνο για το Survivor αλλά γενικά», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στο αυριανό 23/2 επεισόδιο του Survivor 5

Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Νέοι παίκτες μπαίνουν, παίκτες φεύγουν στα ξαφνικά οικειοθελώς και όχι μόνο. Επίσης, δεν είναι λίγες οι ανατροπές όσον αφορά τις αποχωρήσεις μετά τις ψηφοφορίες στα συμβούλια του νησιού.

Αυτή την εβδομάδα στον τάκο έχουν βρεθεί ο Σάκης Αρσενίου, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ο τραγουδιστής βγήκε από την κάλπη στο συμβούλιο της Κυριακής 20/2, η Ναυσικά από την κάλπη στο δεύτερο συμβούλιο, ενώ την Μυριέλλα την επέλεξε ο Άρης Σοϊλέδης που είχε την ατομική ασυλία.

Από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο λοιπόν (21/2), η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και οι 3 συμπαίκτες "τρέμουν" με την ανακοίνωση του ονόματος που θα πρέπει να γυρίσει σπίτι του.

Ο Σάκης βρίσκεται περίπου δυο εβδομάδες στο Survivor 5 και ήδη έχει τσακωθεί δυο φορές (με μια μάλιστα πίσω από τις κάμερες), η Μυριέλλα έχει τσακωθεί με συμπαίκτες και αντιπάλους λόγω του Κατσαούνη, ενώ η Ναυσικά λόγω της "κλίκας" που λένε πως έχει δημιουργήσει βρίσκεται συνέχεια αντιμέτωποι με ορισμένες συμπαίκτριες της.

Στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το όνομα του παίκτη, ωστόσο, θα σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς ακόμη δεν το έχουμε επιβεβαιώσει στο 100%.

Το όνομα λοιπόν που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός είναι αυτό... του Σάκη Αρσενίου! Ναι καλά διαβάσατε οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να μας λέει "αντίο" μη έχοντας καν κλείσει δυο εβδομάδες στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε 22/2 το έπαθλο επικοινωνίας!!!

Ο Σάκης Αρσενίου αποχωρεί από το Survivor 5