Survivor 5: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου "έσπασε" την σιωπή του για την αμοιβή του στο ριάλιτι - «Έπαιρνα τα τετραπλάσια»

«Μπήκα στο παιχνίδι για κάνω πιο...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 23/02 οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε για το Survivor 5,την κόντρα του με τον Βαλάντη αλλά και για όταν τον απάτησε η σύντροφός του.

«Μπήκα στο παιχνίδι για κάνω πιο γνωστές τις δράσεις και να επικοινωνήσω όλα αυτά τα σημαντικά. Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το Survivor, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες.

Χρηματικά στο Survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά. Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε εμένα και την Ευρυδίκη.

Με έκανε add στο Instagram ο Βαλάντης, έκανε και βιντεοκλήση αλλά δεν το πρόλαβα. Από την στιγμή που ήμουν χωρισμένος ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο survivor. Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα, να είμαι σε παράλληλη σχέση, αλλά έχω απατήσει. Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά.

Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου, έκανα ένα τραπέζι και την ώρα που τρώμε λέω “ποιος ήταν αυτός;”. Για να δω τις αντιδράσεις. Εμμονική θαυμάστρια είχα, ήταν πολύ έντονο, γιατί έστελνε σε όλο μου το σοι για 3-4 χρόνια και έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ταίρι μου».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου

"Κόλαφος" ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - «Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/2 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στην οικειοθελή αποχώρησή του -δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που τον έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση-.

«Έχουμε κορωνοϊό, η κατάσταση είναι χάλια, οι δουλειές είναι περιορισμένες, τα θέατρα κλείνουν συνέχεια. Σίγουρα είναι το οικονομικό κομμάτι αλλά και ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω όλο αυτό το έργο, το ακτιβιστικό που κάνουμε. Το βρήκα ως έναν δίαυλο επικοινωνίας. Το δύσκολο είναι να πάρεις μια απόφαση που έλεγες ότι δεν θα κάνεις. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω και αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο ριάλιτι της υπόθεσης. Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια.

Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό ότι θα μείνω στο παιχνίδι. Ήξερα πολύ καλά τις δηλώσεις μου και ήταν δύσκολο να αποχωρήσω. Κάποιοι δημιούργησαν ένα κλίμα. Δεν έβλεπα το Survivor αλλά ήξερα τι θα αντιμετωπίσω», ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.