Survivor 5: Μία 19χρονη φοιτήτρια και ένας επιχειρηματίας - Οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Και έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Μία 19χρονη φοιτήτρια και ένας επιχειρηματίας - Οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες (δείτε το εδώ), στο Survivor 5 μπαίνουν δύο νέοι παίκτες, οι οποίοι πρόκειται να μοιραστούν στις ομάδες των Μαχητών και των Διάσημων.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, έναν 30χρονο επιχειρηματία ο οποίος βρισκόταν πριν λίγο καιρό στην επικαιρότητα λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για την Τζο Μαριδάκη, μία 19χρονη φοιτήτρια κτηνιατρικής.

Η ανακοίνωση του Survivor 5 για τους νέους παίκτες

Στάθης Σχίζας

Survivor 5 Στάθης Σχίζας

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

Τζο Μαριδάκη

Survivor 5 Τζο Μαριδάκη

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Έρχεται στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της.

Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

Με την επιμονή και το πείσμα της θέλει και πιστεύει πως θα «κλείσει» τον κύκλο του Survivor ως η φετινή νικήτρια

Ποιος κερδίζει αύριο

Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει με το επεισόδιο του Σαββάτου 5/3, για το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα trailer αλλά... τι να το κάνουμε θα πω για χιλιοστή φορά, όταν υπάρχει ενημέρωση από μέσα!

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, τόσο για την μπλε ομάδα μετά το "πένθος" που χτύπησε την πόρτα της Σοφιάννας (δείτε εδώ τι συνέβη) όσο και για την κόκκινη που οι καυγάδες συνεχίζονται μεταξύ συμπαικτών.

Από τότε που οι Μαχητές πήραν τα πάνω τους κι άρχισαν να κερδίσουν σερί αγώνες έχει γίνει το έλα να δεις! Βέβαια, το χθεσινό επεισόδιο είχε μια δόση τρέλας και είδαμε και τις δυο ομάδες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους παρά το γεγονός πως πάτωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Τι να τα κάνουμε τα παιχνίδια της Καραΐβικής; Το κοινό θέλει ίντριγκα, καυγάδες, αγωνία!

Μπορεί το χθεσινό έπαθλο να το πήραν οι διάσημοι σπάζοντας λίγο την γκαντεμιά που τους δέρνει τον τελευταίο καιρό αλλά τα νέα που ακολουθούν γι' αυτούς δεν είναι καλά...

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που μου δίνει όλες τις πληροφορίες και τα παρασκήνια για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ η χαρά των διάσημων δεν θα κρατήσει πολύ αφού στο αγώνισμα του Σαββάτου που έρχεται νικητές - όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr - θα είναι ξανά οι Μαχητές. Οι μπλε θα φάνε. Θα γεμίσουν τα στομάχια τους. Έτσι ξέρω, έτσι σας λέω αλλά αν αλλάξει κάτι εδώ θα είμαστε να τα ξανά πούμε μέχρι να έρθει ώρα... Συντονιστείτε σε λίγο θα έχουμε και το trailer στα χέρια μας!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils